SİYASET:
Her yer seçim ofisi!

09 Ekim 2015 Cuma 14:07

 Milletvekili Hürriyet’in seçim çalışmalarını anlattığı toplantıda Karamürsel ilçe Başkanı Şinasi Yazar, ilçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun ve kadın kolları üyeleri de hazır bulundu. Karamürselli kadınlara seçim çalışmaları için önerilerde bulunan Milletvekili Hürriyet, her evin birer seçim ofisi gibi olmasını istedi.
“BİN KAT İYİ YÖNETİRİZ”
Karamürsel’de kadınlarla bir araya gelen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, seçimlere bir aydan kısa bir süre kaldığını hatırlatarak her partilin canla başla çalıştığını ifade etti. Milletvekili Hürriyet, “Var gücümüzle sahadayız. Seçime çok kısa bir süre kaldı. İnsanlara ulaşmamız lazım ve iş burada kadınlarımıza düşüyor. CHP bu ülkeyi yönetmeye talip, bu ülkeyi yönetmeye kararlı olduğumuzu 7 Haziran seçimlerinde herkese gösterdik. Biz 90 yıllık koca çınarın üyeleriyiz. Sokakta ne söylerseniz söyleyin, iktidara hazır bir partinin üyesi olarak söyleyin. Yıllardır ürettiğimiz politika, özellikler AKP karşısındaki doğru duruşumuz, ahlaklı ve dürüst politika nedeniyle bir iktidarı hak ediyoruz. Aynı kararlılıkla ahlaki politika ve duruşla biz bu ülkeyi AKP’den bin kat daha iyi yönetiriz. Biz bu kadar dürüst bir partinin üyeleri olarak siyasi nezaketi bilen insanlarız. Ama moral motivasyonu yüksek tutalım” dedi.
KAYNAKLARI BULDULAR
Açıklamalarına devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “Her 13 senesini eleştirdiğimiz partiyle koalisyon masasına oturmaya biz de bayılmıyorduk. Ama buna mecburduk. Ülkeyi hükümetsiz bırakan biz olmamalıydık. O yüzden koalisyon masasına oturduk. Bizim için parti önemli değildi. Emekliye ikramiye verebileceğimiz, taşeronu kaldırabileceğimiz, asgari ücreti yükseltebileceğimiz, çiftçiye mazotu bir buçuk liradan verebileceğimiz koalisyon arayışı içindeyiz dedik. Önemli olan parti değil, bu sorunları çözmekti. O masada da sonuna kadar oturduk. Bir zamanlar bize kaynak nerde diyenler sanırım ayakkabı kutularını açtılar. Bütün kaynakları oradaydı zaten. Kaçak sarayın elektriklerini de kesip asgari ücretliye verecekler sanırım. Biz kaynak nerede diye yuhalatanlar, bugün asgari bin 300 lira diye vaatte bulunuyorlar. Bunlara da insanların kanmamasını sağlayın”



banner982
Anahtar Kelimeler
Her Yer Seçim Ofisi!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku