SİYASET:
Hürriyet'ten şehit ailesine taziye

23 Eylül 2016 Cuma 10:41

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, meclisin tatilde olduğu zamanı Kocaeli’ye ayırmaya devam ediyor. Milletvekili Hürriyet Diyarbakır’da şehit düşen polisin Körfez ilçesinde yaşayan ailesine taziye, Hac’dan dönenlere de hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

ŞEHİT POLİS AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nden geçici görevle Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde görevlendirilen Özel Harekat Polisi Ahmet Can geçtiğimiz ay teröristlerin bir binadan açtıkları ateş sonucu şehit düşmüştü. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, şehit düşen polis Can’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Milletvekili Hürriyet’e, partisinin Körfez ilçe Başkanı Mehmet Kaçar ve partilileri eşlik etti. Şehit polis memurunun eşi Funda Can ile görüşen Milletvekili Hürriyet, aileye taziyelerini sundu ve şehit polisin ailesi ile uzun bir sohbette bulundu.

HAC’DAN DÖNENLERİ DE UNUTMADI

Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet daha sonra kutsal Hac görevinden dönenleri de unutmadı. Hürriyet ilk olarak Hac vazifesinden dönen Dokuzlar Bakliyat’ın sahibi Halil Güngör Dokuzlar ve kardeşi Mahir Dokuzlar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Bir başka hac vazifesini tamamlayan İzmit Belediyesi Meclis üyesi İsmail Kamış ve eşini de unutmayan Hürriyet Kamış ailesini İzmit Horuzum Köyü’nde ziyaret etti.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku