banner1001
SİYASET:
İlhan Bayram, YERELSEN Yönetiminde

16 Ağustos 2017 Çarşamba 11:51

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası’nda (YERELSEN) yönetime seçildi. Yerel Sen Genel Merkezi’nin Luxor Garden Otel’de gerçekleşen 5. Olağanüstü Genel Kurulunda yapılan oylama ile yönetim kurul belirlendi. Yapılan seçimlerde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yeniden başkan oldu.

 

TEMSİLCİLER KATILDI

YERELSEN, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesini temsilen Yerelsen yönetim kurulunda yer alan genel sekreterlerin değişmesinden dolayı 5. Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Luxor Garden Otel’de gerçekleşen Yerel Sen’in Genel kuruluna, üye belediyelerden belediye başkanları, başkan yardımcıları, genel sekreter ve çeşitli müdürlüklerden temsilciler katıldı.

 

12 YILDA GÜZEL İŞLER YAPTIK

Kongrede ilk olarak divan başkanlığına Aydın Yılmazer, kâtipliğe ise Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doğan Erol ve Sebahattin Belik seçildi. Kongrede konuşmasını gerçekleştiren Yerel Sen Genel Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sendikamızın 5. Olağanüstü kongresine hoş geldiniz. Sendikamızın kuruluşunun üzerinden tam 12 yıl geçti. Bu süreçte 4 olağan genel kurul, 4 olağanüstü genel kurul gerçekleştirdik. Bu süreçte üyelerimize yönelik toplu iş sözleşmeleri, eğitim programları, danışmanlık hizmetleri başta olmak üzere birçok önemli faaliyetler yaptık. Türkiye’nin hemen her yerinde pek çok önemli projeye imza atan, kendi alanında önemli bir sendikayız.  Uzman ekibimizle her yıl onlarca toplu iş sözleşmesi görüşmelerini yürütmekteyiz. Bu süreçte yüzlerce toplu iş sözleşmesi yaptık” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

İLHAN BAYRAM GENEL MERKEZ YÖNETİMİNDE

Başkan Toçoğlu’nun konuşmasının ardından yönetim, denetim ve disiplin kurulu seçimi gerçekleşti. Seçim sonucunda kongrede tek aday olan Sakarya Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tekrar Yerelsen Genel Başkanı seçildi. Kongrede oy kullanma hakkı bulunan 92 delegeden 60 tanesi oy kullandı. Yapılan seçim sonucunda yönetim, denetim ve disiplin kurulları şu şekilde oluştu. Yönetim Kurulu: Zeki Toçoğlu, Mustafa Çöpoğlu, İlhan Bayram, İsmail Yılmaz, Burhanettin Çoban, Adnan Köşker, Şükrü Karabacak. Denetleme Kurulu: Mustafa Dündar, Yusuf Alemdar,  Ali Sağlık. Disiplin Kurulu: Mehmet Ellibeş, Süleyman Dişli, Cavit Öztürk.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Darıca Hükümet Konağı’nda çalışmalar...
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçede yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatını inceleyerek...

Haberi Oku