SİYASET:
Kaplan, Türkkan'ı kutladı

02 Mart 2015 Pazartesi 10:49

7 Haziran genel seçimlerinde partisinden bir kez daha milletvekili aday adayı olan CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısı ile aday adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.  CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, basın toplantısının öncesinde 4 yıl boyunca Türkiye Büyük Millet Meclisi ve ülke genelinde yaptığı çalışmalarla ilgili yaklaşık 5 dakikalık bir slayt gösterisi izletti. Öte yandan Kaplan, daha önce gazetemizin sütunlarında da yer alan 4 yıllık çalışmalarının içerisinde yer aldığı kitapçığı basın mensuplarına takdim etti. Kitapçığı hazırlamasının sebebini anlatan Kaplan, hazırladığı kitapçığın örgütünün, Kocaeli’nin emeği olduğunu ifade ederek kendisinin yalnızca çalışmaların yansıması olduğunu söyledi.

7 VEKİLE BEDEL

Slaytın ardından kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Cihat Altunyuva, “Kentimizde 7 AKP’li 3 CHP’li bir de MHP’li milletvekili var. Özellikle bizim üç vekilimiz olan Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar ve Hurşit Güneş’i değerlendirdiğimizde AKP’nin 7 vekiline bedel hatta kat ve daha iyi bir performans gösterdiğini görebiliyoruz. Yani bizim üç vekilimizde gerek yerel gerekse ülke genelinde oldukça iyi bir çalışma performansı gösterdi” dedi.

ÜSTÜN BİR PERFORMANS

Başkan Cihat Altunyuva’nın ardından konuşan Mehmet Hilal Kaplan, “Bugüne kadar Kocaeli’de halkın seçtiği bir milletvekili olarak neler yaptığı paylaşmak istedim. Muhalefet temel görevlerinden biri olarak iktidarın yapamadıklarını veya yaptığı yanlışları her zaman dile getirmek için çabaladık. Kocaeli’deki tüm CHP’li milletvekili arkadaşlarım olağanüstü bir performans sergilediler. Parametreleri incelediğinizde CHP’nin Kocaeli milletvekillerinin aktif bir yıl geçirdiklerini görebilirsiniz” diye konuştu.

LÜTFÜ TÜRKKAN’I KUTLUYORUM

İlimizdeki AK Partili vekillerle muhalefet milletvekillerini karşılaştıran Kaplan, “İktidar partisinin bugün ilimizde 7 tane milletvekili var. Bu milletvekillerinden biri ise bakan. Ben bu konuya girme taraftarı değilim fakat bir vicdan muhasebesi yaparken 7 milletvekilinin toplam verdiği kanun teklifini 5 olarak görüyoruz. Araştırma önergesi ise hiç vermemişler. Biz CHP’li vekiller olarak ise 54 kanun teklifi vermişiz. Bu arada da MHP’li Lütfü Türkkan’ı da kutluyorum. Türkkan, 7 milletvekilinin üzerinde bir performans sergiledi” ifadelerini kullandı.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku