SİYASET:
'Kocaeli'den en az bir vekil çıkaracağız”

17 Nisan 2015 Cuma 13:16

 Halkların Demokratik Partisi (HDP) basın mensuplarıyla dün bir araya gelerek Kocaeli Milletvekili adaylarını tanıttı. Düzenlenen toplantıya il ve ilçe yöneticileri ile partililer de katılarken 7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalara start verilmiş olundu. Toplantıda adaylarını kamuoyuna tanıtan HDP kadın adayların fazlalığıyla dikkat çekerken gerçekleştirilen toplantıya basın mensupları da büyük ilgi gösterdi.

BAŞARANIYLA AYRILACAĞIZ

Gerçekleştirilen toplantıda söz alan HDP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Akgül, “7 Haziran seçimlerinden başarıyla ayrılacağımıza eminiz, herkesi kucaklayan herkese hitap eden bir anlayışla yola çıkmış bulunuyoruz, Kocaeli’den en az bir vekil çıkarmak amacındayız, bunu da başaracağımıza inanıyorum, daha özgür daha demokratik bir ülke için yola çıktık. Hep beraber partimizin genel seçimlerde yukarılara taşıyacağız.” dedi.

HDP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1) Ali Haydar Konca, 2) Ayfer Koçak, 3) Güner Kizir, 4) Dilber Örnek, 5) İbrahim Ergin, 6) Sevda Özer, 7) Sinan Odabaşı, 8) Ayten Yılmaz, 9) Hasan Avşin, 10) Bediha Salhan, 11) Ahmet Okuyucular.


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku