SİYASET:
Petrol- İş AK Parti'yi ağırladı!

26 Ağustos 2016 Cuma 10:53

İSTİŞAREYE DEVAM EDECEĞİZ

Altunizade İş merkezinde bulunan Petrol-İş Genel Merkezi Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, çalışanların her zaman destekçileri olduklarının altını çizdi. Geçtiğimiz Eylül ayında Petrol-İş Genel Başkanlığına seçilen Ali Ufuk Yaşar'ı tebrik eden Ceyhan”  İşçi ve çalışan kardeşlerimiz için daha iyi ne yapabiliriz konusunda istişare içinde olacağız ”dedi.

DEMOKRASİNİN YANINDAYIZ

Ali Ufuk Yaşara' elimizden geldiğince destek olacağız.” ifadelerini kullandı. Petrol-iş Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaşar, sendikaların önemini anlayan bir iktidardan ve temsilcilerini ağırlamaktan gurur duyduğunu ifade ederek

“Sorunlarımızı çözümlerimizi birlikte konuşup halledeceğiz. Demokrasiye sahip çıktık, bundan sonra da demokrasinin yanında olacağız” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÖSTERDİK

Ziyarette AK Parti Kocaeli milletvekili Zeki Aygün ise 15 Temmuz’da demokrasi sahip çıkmalarına şahit olduklarını kaydetti. Aygün” Birlik ve beraberliğimizi herkese gösterdik. Bağlarımızı bundan sonra daha da güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku