SİYASET:
Yıldızlı, Kadınlarla Adeta Gövde Gösterisi Yaptı

12 Mayıs 2023 Cuma 11:51


CHP Milletvekili adayı Harun Yıldızlı, seçime sayılı günler kala saha çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Temposunu iyice artıran Yıldızlı, dün gün boyu 5 ilçede program gerçekleştirdi. Dün Çayırova ilçe ile başlayan Yıldızlı, gece Gölcük ilçedeki gençlik konserine katılarak programını sonlandırdı. 

PROVOKASYONLARA GELMEYELİM

İlk olarak Çayırova ilçe örgütüne giden Harun Yıldızlı, İlçe Başkanı Binali Eniş, İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili kadın tarafından karşılandı. CHP Milletvekili adayı Serap Çakır’ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşma yapan Harun Yıldızlı, “Partimizin kadın emekçileri hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizden bir ricam provokasyonlara gelmeyin. Kaybettiklerini anladıkları için iyice agresifleştiler. Bizim soğuk kanlı olmamız lazım” dedi. 

EN BÜYÜK HEDİYEMİZ

15 Mayıs sabahı baharın geleceğinin de altını çizen Yıldızlı, “Kadınlar olmadan hiçbir şey tam olmaz. Bu seçimleri kadınların ve gençlerin emekleriyle kazanıyoruz. 14 Mayıs Anneler Günü. Her alanda en büyük çileyi çeken annelerimize, bu özel günde, en büyük hediyemiz seçimleri kazanmak olacak. Artık hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Artık, anneler çocuklarının beslenme çantasına yiyecek koyabilecekler” diye konuştu. Konuşmalardan sonra Yıldızlı ve partili kadınlar Çayırova ilçesindeki esnafları dolaşarak, bilgilendirme yaptı. 

banner982
Anahtar Kelimeler
ChpKemal Kılıçdaroğlu
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku