SİYASET:
Zeki Gündüz, MHP aday adayı

19 Kasım 2018 Pazartesi 17:28


 Gebze Sivil toplum hayatının yakından tanıdığı isimlerden Zeki Gündüz, Gebze İlçe Başkanlığı’na gelerek Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. İlçe Başkanı Taşdemir ile görüşen Gündüz, Gebze’yi birlikte yönetmek ve vizyon projeleri hayata geçirmek için MHP kadrolarıyla ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı. İlçe Başkanı Taşdemir de aday adaylığı yarışında Gündüz’e başarı dileklerini iletti.

ZEKİ GÜNDÜZ KİMDİR?

1976 Yılında Küçükyalı Ülkü Ocaklarında Ülkücü Hareket ile tanışmış, Pendik ve Kartal Ülkü Ocaklarında çeşitli görevlerde bulunmuştur. MHP Kartal İlçe Yöneticiliği, 1989 da MHP Gebze İstasyon Temsilcisi, MHP Gebze İlçe Yöneticiliği, İl İlçe Delegesi olmuştur.

STK'larda 1991 yılında Kartal Esentepe Erzurum Aşkale Dernek Başkanı Yardımcısı olarak göreve başlayan Sayın Zeki Gündüz,  2006 Gebze Aşkale Derneği Kurucu Başkanı, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Kurucular Kurulunda Mali İşler Başkanlığı yapmış, 2013 Gebze Erzurumlular Dernek Başkanlığı, 2013/2018 Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu Kurucu Başkanı, Gebze Belediyesi Kent Konseyi STK'lardan Sorumlu Başkan, ve hala şu an Kickboks Altay Kulübü Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır. Selçuk Esmer GECAL

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku