Abdullah Örs fark yaratıyor

22 Temmuz 2015 Çarşamba 16:36

 Darıca Gençlerbirliği’nde Abdullah Örs etkeni kendisini iyiden iyiye hissettiriyor. Kısa sürede camia adına önemli işlere imza atan Örs, gelecek sezon öncesi taraftarın da tam desteğini almış durumda. Transfer çalışmalarını sürdüren başkan ve yönetime büyük güven var. 
SÜREKLİ ÇALIŞIYOR 
Darıca Gençlerbirliği’nde Abdullah Örs etkeni kendisini iyiden iyiye hissettiriyor. Kısa sürede camia adına önemli işlere imza atan Örs, gelecek sezon öncesi taraftarın da tam desteğini almış durumda. Transfer çalışmalarını sürdüren başkan ve yönetime büyük güven var. Görevde yeni sayılmasına karşın kısa sürede önemli adımlar atan Başkan Örs, gelecek sezon öncesi herkesin inandığı bir takım yaratma yolunda ilerliyor. 
LİGİ BEKLİYORUZ 
Transferde takıma önemli isimler katan Abdullah Örs ve yönetimi çalışmalarına devam ederken görünen o ki yeni sezonda heyecan yaratacak bir takım izleyeceğiz. Darıcalıların yakından tanıdığı bir isim olan aynı zamanda iş adamı kimliği ile de öne çıkan Örs başkanlık döneminde de adından sıklıkça söz ettireceğe benzerken sporseverler merakla ligin başlamasını ve Darıca Gençlerbirliği’nin performansını merak ediyor.




banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Gaziantep...
Bu yıl mücadele ettiği Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonun ardından play-off'lara kalmaya hak kazanan...

Haberi Oku