banner1001
Anibal Anadolu Lisesi Boş Geçmiyor

20 Aralık 2018 Perşembe 15:12

Derince Kapalı spor salonunda yapılan Genç Erkekler Hentbol İl Şampiyonası'nda Anibal Anadolu Lisesi, Kocaeli Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi'ni 24-12 gibi bir skorla mağlup etmeyi başardı. Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Duman’ın çalıştırdığı ekip, önceki yıllarda da Hentbol branşında ilçenin gururu oldu.


Daha önce iki kez İl Şampiyonu olan Hentbol takımı gittiği bölge müsabakalarında da Kocaeli'yi başarı ile temsil etmişti. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı'nda Kocaeli şampiyonu olarak Zonguldak'ta katıldığı bölge müsabakalarında Bölge birincisi, ardından Sakarya ilinde yapılan Türkiye Şampiyonası'nda da Türkiye 9.su olmuştu.


Öğrencilerin akademik alanda olduğu kadar sosyal faaliyetlerde de başarılı olmasında söz eden Okul Müdürü Turan Atilla, "Sosyal faaliyetlere katılan öğrencilerimizin derslerinde de başarılarının arttığını gözlemliyoruz. Öğrenciler bu sayede başarmanın mutluluğunu hissediyor ve istendiği zaman her şeyin mümkün olduğunu görebiliyor. Bizim için en büyük kazanım da bu oluyor."  şeklinde konuştu.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Kocaelispor’da karar çıktı: Olağanüstü...
Trendyol 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor’da Gençlerbirliği karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından...

Haberi Oku