Bu maça kalp dayanmaz!

28 Şubat 2015 Cumartesi 10:56

3. Lig 1. Grupta dev karşılaşmada temsilcimiz grup lideri Darıca Gençlerbirliği ile grup ikincisi Tuzlaspor yarın saat 13.30’da Darıca’da karşı karşıya gelecek. 47 puanla lider durumda bulunan ekibimiz 45 puanlı rakibini konuk edecek.

Darıca’da yılın maçı

3. Lig 1. Grupta beklenen maç geldi. Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği sahasında kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul temsilcisi Tuzlaspor’u konuk edecek. 47 puanla grupta lider durumda bulunan temsilcimiz 45 puanla grupta ikinci sırada bulunan rakibini yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım atmak isterken bu kritik randevu saat 13.30’da start alacak ve sezonun maçı oynanacak.

Ligde kritik randevu

Sezonun ilk yarısında golsüz sona eren karşılaşmanın rövanşı anlamını taşıyan karşılaşma zirvenin de kaderini etkileyecek. Rakibini yenip puan farkını 5’e çıkartmak isteyen Darıca Gençlerbirliği aynı zamanda ikili averajda da üste çıkmayı hedeflerken ekibimiz kazanması durumunda şampiyonluk yolunda ciddi bir adım atmış olacak. Konuk Tuzlaspor ise son olarak Çatalca karşısında beraberlik alarak grupta yara almıştı.

Haber: R. Sıla Güvenç
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Gaziantep...
Bu yıl mücadele ettiği Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonun ardından play-off'lara kalmaya hak kazanan...

Haberi Oku