Darıca elinden kaçırdı 1-1

02 Mart 2015 Pazartesi 11:39

3. Lig 1. Grup temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği sahasında konuk ettiği Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı. 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmadan bir puanla ayrılan ekibimiz rakibi ile arasındaki iki puanlık farkı korumuş oldu.

Nefes kesen maç

3. Lig 1. Grupta zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği kendisi gibi şampiyonluk kovalayan İstanbul temsilcisi Tuzlaspor’u konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma da iki takım da nefesleri kesen mücadeleye imza atarken mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi. İlk yarıda iki takım da kontrollü oyunu tercih ederken zaman zaman girdikleri şansları ise golle sonuçlandıramadılar.

Bir puanla ayrıldık

Karşılaşmanın ikinci yarısına seyirci desteği ile başlayan Darıca Gençlerbirliği maçın 55. dakikasında çok tartışılan penaltı kararı sonrası konuk ekibin Kemal Samet’in kaydettiği golle 1-0 yenik duruma düştü. Yediği golün ardından ataklarını sıklaştıran temsilcimiz mücadelenin 73. dakikasında Ahmet Kutluer’in kaydettiği golle skoru eşitledi. İkinci gol için yoğun baskı kuran ekibimiz gol bulamazken karşılaşma 1-1 sona ermiş oldu. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
körfez 9 yıl önce

şampiyon darıca...

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Gaziantep...
Bu yıl mücadele ettiği Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonun ardından play-off'lara kalmaya hak kazanan...

Haberi Oku