Darıca tek yürek

27 Temmuz 2016 Çarşamba 17:26

3. Lig’de parolasını şampiyonluk olarak belirleyen Darıca Gençlerbirliği çalışmalarına devam ediyor. Mustafa Öztürk Başkanlığında flaş isimlerle anlaşan ekibimizde çalışmalar bir hayli keyifli geçerken camia yolun sonunu şampiyonluk olarak görüyor.

PAROLA ŞAMPİYONLUK

3. Lig’de parolasını şampiyonluk olarak belirleyen Darıca Gençlerbirliği çalışmalarına devam ediyor. Mustafa Öztürk Başkanlığında flaş isimlerle anlaşan ekibimizde çalışmalar bir hayli keyifli geçerken camia yolun sonunu şampiyonluk olarak görüyor. Geçen sezon şanssız maçlar geçiren ve play off dışı kalan ekibimiz bu sezon çok daha iyi yerlere gelmek amacında. Çalışmalarına tesislerinde devam eden Darıca G.B adeta hırs küpü.

OYUNCULAR HIRSLI

Oyuncuların hırsı ve yeni transferlerin camiaya hemen adapte olması gözden kaçmazken ekibimiz çalışmalarını oldukça güzel bir atmosferde devam ettiriyor. Çalışmalarında tempoyu yavaşça arttıran ekibimiz lige hızlı girmek ve iyi bir başlangıç yapabilmek amacında. Ekibimiz oldukça güzel bir tabloda çalışmalarına devam ederken taraftarlar da takımın bu sene ciddi işler yapacağına olan inançları  had safhada. 
banner982
Anahtar Kelimeler
Darıca Tek Yürek
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Gaziantep...
Bu yıl mücadele ettiği Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonun ardından play-off'lara kalmaya hak kazanan...

Haberi Oku