Darıca'da neşeli günler

24 Temmuz 2015 Cuma 15:57

 3 Ağustos tarihinde Abant’ta kamp çalışmalarını gerçekleştirecek olan 3. Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarını kendi evinde sürdürüyor. Temponun her geçen gün arttığı ekibimizde teknik direktör idmanlarda ağırlığını koymaya başladı. 
HER ŞEY FORMA İÇİN 
3 Ağustos tarihinde Abant’ta kamp çalışmalarını gerçekleştirecek olan 3. Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarını kendi evinde sürdürüyor. Temponun her geçen gün arttığı ekibimizde teknik direktör idmanlarda ağırlığını koymaya başladı. Yeni transferlerin de takıma her geçen gün ısındığı ekibimizde oyuncular formayı kapmak adına ciddi emek verirken çalışmalar neşeli atmosferde geçiyor. 
GÜNDE ÇİFT İDMAN 
Lig öncesi çalışmalarına devam eden 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği günde çift idman yaparak yeni sezon öncesi güç depoluyor. Önceki akşam gerçekleştirilen idmanda hazırlıklarına devam eden ekibimizde oyuncuların istekli olması teknik heyeti memnun etti. Çalışmalarına devam eden temsilcimiz lige kadar yüzde yüz hazır olmak amacında. Yeni bir döneme giren camiada işler yolunda gidiyor. 
ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR 
Gazetemiz Spor Müdürü Refik Sıla Güvenç ile bir araya gelen Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Yavuz İncedal, takım olarak yavaş yavaşa istenilen seviyeye geleceklerini, bunun da bir zaman alacağını kaydederken kamp çalışmalarında 4 ya da 5 hazırlık maçı oynayacaklarını kaydetti. İncedal, “İstenilen seviyeye geleceğiz, transfer çalışmalarımız ise devam ediyor, güzel bir sezon geçirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Play-Off...
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Haberi Oku