Dostluk sözde mi kaldı?

12 Aralık 2016 Pazartesi 10:46


29 Kasım 2016 tarihinde oynanan ve Darıca tarihinin en üst düzey maçı olarak tarihe geçen Darıca G.B- Beşiktaş arsasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi, Gebze Belediyesi ve Gebze Center gibi iki önemli kurumun sarı-yeşillilerin bilet satmalarına engel olduğu öğrenildi. İzmit İsmetpaşa Stadı’nda oynanan böylesine önemli bir müsabaka öncesi Darıca G.B’nin bu şekilde bir ayrıma tabi tutulması tepkilere yol açarken, Gebze ve Darıca’nın kardeşlik söylemleri sadece lafta kalmış oldu.

GEBZE CENTER STAND AÇTIRMADI

Darıca G.B kulüp yetkililerinden edinilen bilgilere göre, bu önemli maç öncesi Darıca ve Gebze’de bilet satış noktaları oluşturarak sporseverleri maça davet eden Darıca G.B yetkilileri, Gebze Center AVM’de de bir bilet satış noktası açmak istediler. Ancak sarı-yeşilli kulübün bu isteği AVM yetkilileri tarafından kabul edilmedi. Gebze Center AVM’ye sadece Gebzelilerin değil bölgede herkesin geldiğini, alışveriş yaptığını belirten kulüp yetkilileri, firmanın Darıca’ya ve Darıca G.B’ne karşı takındığı bu tavrı şiddetle protesto ettiklerini belirttiler. Öte yandan İzmit’te bulunan SYMBOL AVM’nin maç öncesi görseli dev ekrandan ziyaretçileri ile paylaşırken, Gebze’de böyle bir engellemenin olması oldukça tepki çekti.

GEBZE’DEKİ SATIŞ NOKTASINA ZABITA ENGELİ

Daha önce Gebzespor’un birçok maçında ya da etkinliğinde stant açılarak satış yapılan Gebze Eskiçarşı’da da Darıca G.B’nin bilet satışının engellendiği öğrenildi. Kulüp yetkililerinin görevlendirdiği bilet satış görevlilerinin, Gebze Eskiçarşı’da açtıkları bilet satış noktasının Gebze Belediyesi zabıtaları tarafından kaldırıldığı ve sorunun yetkililere kadar iletildiği öğrenildi. Geçmişte Darıca’da da görev yapmış ve ilçeyi oldukça iyi tanıyan şu anda Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Sadık Albayrak’ın konuyla ilgili bilgisinin olup olmadığı merak edilirken, neden böyle bir engelleme yapıldığı ise akıllarda soru işaretleri bıraktı.

BİRLİKTELİK NEREDE KALDI?

Gebze bölgesinde yıllarca birçok kişinin ifade ettiği birlikteliğin lafta olduğu yapılan bu engelleme ile birlikte bir kez daha ortaya çıktı. İlimizi 3. Ligde başarılı bir şekilde temsil eden ve Türkiye Kupası’nda gruplara kalıp Beşiktaş’a rakip olarak Kocaeli spor tarihine adını yazdıran Darıca Gençler Birliği’nin böyle bir olayda Gebze bölgesi tarafından sahipsiz bırakılması spor camiasının oldukça tepkisini çekti.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Gaziantep...
Bu yıl mücadele ettiği Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonun ardından play-off'lara kalmaya hak kazanan...

Haberi Oku