Yeni adı: Gebzespor İlker Çakır Tesisleri

05 Şubat 2016 Cuma 10:14

 Kulübün geçmişe dönük borçlarını günden gün eriten Gebzespor Başkanı İlker Çakır şimdi de tesis atağına geçiyor. Mevcut tesisi yıkma kararı alan Başkan Çakır, aynı arazi üzerine Gebzespor’a yakışan modern bir tesis inşa etmeyi planlıyor.
MODERN HALE KAVUŞACAK 
20 yılı aşkın bir süredir Gebzespor’a hizmet veren sosyal tesisler, yenisi yapılmak üzere yıkılacak. Göreve geldiği gün tesisleri baştan aşağı yenileyen Başkan Çakır, binanın artık randıman vermemesi üzerine yıkım kararı aldı. Bu çerçevede ay sonuna kadar yıkım işlemlerini başlatmak isteyen Başkan Çakır, yandaki prefabrik yapının da kaldırılmasıyla birlikte oluşacak alana 4 kattan oluşan ve içinde fitness salonunda da yer alacağı modern bir tesis inşa etmeyi planlıyor.
ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR 
Tesislerde giderek artan rutubet hastalığa davetiye çıkartırken, yönetim kurulu Sultan Orhanspor Başkanı İrfan Ayar ile yaptığı görüşmeler neticesinde mor-beyazlı futbolcuların sezon sonuna kadar Sultan Orhanspor tesislerinde kalmasını kararlaştırıldı. Buna göre birkaç gün içerisinde burada yapılacak temizliğin ardından futbolcular Sultan Orhanspor tesislerine taşınacak. Tesisler yeni sezona modern bir halde girecek. 
AKILLARDA TEK İSİM VAR 
Bu arada yeni tesislere isim konusunda Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan’dan öneri geldi. Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, yeniden inşa edilecek olan Gebzespor tesislerine Başkan İlker Çakır’ın adının verilmesi önerisinde bulundu. Gebzespor’un etkili yöneticisi Bülent Turhan, kadim dostu İlker Çakır’ın yeni yapılacak tesislere adının verilmesini istedi.  Konuyu sosyal medya üzerinden açan Turhan’a birçok futbolsever destek verdi. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Gaziantep...
Bu yıl mücadele ettiği Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonun ardından play-off'lara kalmaya hak kazanan...

Haberi Oku