Yıldızlar eski günlerdeki gibi

20 Mayıs 2015 Çarşamba 16:09

***Gençlik Haftası nedeniyle Gebzesporlu eski futbolcular uzun bir aradan sonra Gebze stadının çimleri ile tekrar buluştu. Gebze Alaettin Kurt Stadında oynanan mücadelede eski yıldızlar yeniden bir arada olmanın mutluluğunu yaşamış oldu.

Yıldızlar parmak ısırttı

Gençlik Haftası nedeniyle Gebzesporlu eski futbolcular uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geldi. Gebze Alaettin Kurt Stadında tekrar sahne alan yıldızlar performanslarıyla büyük beğeni toplarken yıllar geçse de yeteneklerinden bir şey kaybetmediklerini göstermiş oldular. Uzun dönem sonra yeniden bir araya gelen Gebzesporlu eski futbolcular performanslarıyla parmak ısırtırken muhteşem bir görsel şölen sergilediler.

Mor Takım ile Beyaz Takım’ı karşı karşıya getiren randevuda bol gol ve büyük mücadele gözler önüne gerilirken sahadan 7-4’lük skorla galip ayrılan mor takım büyük sevinç yaşadı. Özcan Duyan, Recep Abdullahoğlu, Kelebek lakaplı Murat Erensoy Çıplak ve Gebzespor Başkanı İlker Çakır’dan oluşan mor takım galip gelmeyi başarırken yıllar sonra bir araya gelen yıldızlar enfes bir akşama imza atmış oldu. Oynanan karşılaşmada yıldızlar hepimizi tekrar büyüledi. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Gaziantep...
Bu yıl mücadele ettiği Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonun ardından play-off'lara kalmaya hak kazanan...

Haberi Oku