YAŞAM:
5 kişilik aile, hepsi HASTA!

06 Nisan 2015 Pazartesi 13:21

Ailesindeki her bireyin çeşitli hastalıklardan tedavi görmek zorunda olduğunu belirten baba Haydar Ozan, geçinemediklerini söyleyerek yetkililerden yardım istedi.
Gebze'de yaşanan Ozan ailenin dramı yürek burktu. Gebze Ulus Mahallesi’nde yaşayan Ozan ailesinin 5 üyesi de çeşitli hastalıklarla mücadele ediyor. 3 çocuğundan biri şizofren, biri kemik erimesi ve diğeri de sedef hastası olan Ozan ailesinde anne Dilber Ozan da beyin tümörü ile Baba Haydar Ozan ise astım hastalığıyla mücadele ediyor. Ailesinin tümünü saran hastalıklarla mücadelede ekonomik olarak mücadele etmekte zorluk çektiklerini dile getiren baba Haydar Ozan, “Asgari ücretle çalıştığım için tüm ailemin ilaç masrafları bana büyük bir yük” dedi.

AİLENİN HEPSİ HASTA
Baba Haydar Ozan, “Rojda, Nazlı ve Baran isminde üç çocuğum var. Baran 13 yaşında ve kemik erimesi hastalığı var. Nazlı 15 yaşında yüzde 59 şizofren hastası, Rojda ise yüzde 26 sedef hastası. Eşim Dilber Ozan 40 yaşında. Onda da beyin tümörü var. Her günümüz hastanede geçiyor. İlaçlar ağır bir yük. Askeri ücretle bir fabrikada çalışıyorum. Geçinemiyorum. Eşimin rahatsızlığı nedeniyle sol tarafı tutmuyor. Ev işlerine ben yardımcı oluyorum. Sürekli gece çalışıyorum. Bende astım hastasıyım” dedi.
Kullandığı ilaçlar ve gördüğü tedavi nedeniyle yüksek sesle konuşamayan 40 yaşındaki anne Dilber Ozan ise, “Rahatsızım. Marmara Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyorum. 2 kızım rahatsız, oğlum da hasta. Askeri ücretle geçinemiyoruz. Doğalgazı ödeyemiyorum. Kiracıyım. Geçinemiyoruz. Yardımcı olsunlar bize” diyerek yetkililere seslendi.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Mini Fırın Fiyatları
Mini fırınlar, mutfaklarda pratiklik arayanlar için mükemmel birer yardımcıdır.

Haberi Oku