YAŞAM:
AK Partililer Nikah'da buluştu!

11 Ekim 2015 Pazar 13:25

Ayten ve İlhan Bucağa çiftinin güzel kızları Ceren ile Fikrîye ve Abdullah çiftinin yakışıklı oğlu Serdar bugün gerçekleştirilen nikâhla dünyevine girdiler. Gebze Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikâha Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik de katıldı.
 ÇELİK VE PARTİ’LİLER ŞAHİT OLDU
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in genç çiftin nikâhı kıyarken nikâh şahidi olarak ise Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Kocaeli Milletvekili adayları Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Halit Çokan, Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur, Eyüp Ayar, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan oldu.
 OĞLAN ELDEN GİTTİ
Nikâhın ardından genç çiftin evlilik cüzdanını AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik verirken yaptığı konuşmada, “Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyor bir yastıkta kaçasınlar. Evlenen genç kızların en çok anne ve babaları üzülür ve ağlarlar. Ben onları teselli etmek için şunu söyleyeyim Kayseriler der ki kız evden gider oğlan elden gider. Esas ağlaması gereken Fikrîye Hanım ve Abdullah beydir. Bu müessese önemli bir müessesedir. Görev ve sorumluluklarımızın 2 katına çıktığını ancak haklarımızın azaldığını bir müessesesidir. Bu cüzdanı Ceren hanıma veriyoruz. Allah mesut ve bahtiyar etsin.” dedi. Nikâhın ardından davetliler genç çifte takı taktı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Mini Fırın Fiyatları
Mini fırınlar, mutfaklarda pratiklik arayanlar için mükemmel birer yardımcıdır.

Haberi Oku