YAŞAM:
Gebze'de üç önemli cemiyet var!

09 Ekim 2015 Cuma 14:13

 Güzeltepe eski Belediye Başkanı Yaşar Alkan’ın oğlu Mürsel dünya evine giriyor. Yaşar ve Nurten Alkan çiftinin oğlu Mürsel Alkan ile Rahmi ile Nurgül Özkal çiftinin kızı M. Merve Özkal düzenlenecek düğün töreni ile dünya evine girecek. Yarın (Cumartesi) Saat: 17.00’de Bayramoğlu Basın İlan Tatil Köyü’nde düzenlenecek olan düğün törenine tüm dostlarını davet eden aile çocuklarını evlendirmenin mutluluğunu yaşıyor.
MESLEKTAŞIMIZ GELİN GİDİYOR
Marmara Gazetesi çalışanlarından Ayşe Kılıç ile Sabahat ve Tuncay Öztürk çiftinin oğulları Mehmet Pazar günü düzenlenecek düğün töreni ile evliliğe adım atıyorlar. Yarın Adapazarı’nda bulunan Can Düğün Salonu’nda yapılacak düğün töreni öncesi meslektaşımız bugün (Cumartesi) Saat: 19.00’da Beylikbağı Mahallesi’nde bulunan Anıl Düğün Salonu’nda Kına gecesi düzenlenecek. Gebze Gazetesi olarak hayatlarını birleştirecek olan gençlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
ABBAS SIR'IN KIZI NİŞANLANIYOR
Hedef Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Abbas Sır kızı Çağla Sır'ı Atilla Canöz ile nişanlıyor. Nişan yarın (Cumartesi) Toprak Düğün Salonu'nda saat 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Sır Ailesi bu heyecan ve mutluluğu tüm dostları ile paylaşmak istediğini belirtirken evliliğe ilk adımını atacak Çağla'nın babası gazeteci Abbas Sır, "Belki yoğunluğumuzdan, dalgınlığımızdan bazı arkadaşlarımızı unutmuş olabilirim. Ama herkes benim özel davetlimdir. Bu özel günümüzü tüm dostlarımızla paylaşmak istiyoruz." dedi. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Derince Yaza Hazırlanıyor
Derince'de havaların ısınmasıyla birlikte park ve bahçelerde yürütülen bakım, onarım ve temizlik çalışmaları...

Haberi Oku