YAŞAM:
Gebze'den cemiyet haberleri...!

31 Temmuz 2015 Cuma 14:31

Yümnü ailesinin mutlu günü
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Bekir Yümnü’nün oğlu dünya evine giriyor. İlimizde başarılı bir görev sürdüren Bekir Yümnü’nün oğlu Muhammet Emin Ünlü ile Yadigar- Necmettin Dilaver çiftinin kızları Sümeyra hayatlarını birleştiriyor. Yarın Saat:13 ile 17:00 arasında Darıca Bediyesi Sancaktepe Tesisleri’nde düzenlenecek düğün töreni ile hayatlarını birleştirecek olan genç çifte Gebze Gazetesi olarak bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Eren, erkekliğe adım atıyor
AK Parti Gebze İlçe Yöneticisi Selahattin Demir’in oğlu Eren Demir erkekliğe ilk adımını atıyor. Sultanorhabn Mahallesi’nde bulunan Zümrüt Düğün Salonu’nda düzenlenecek sünnet düğünü ile erkekliğe adımını atacak olan Eren Demir mutlu gününde herkesi yanında görmek istediğini belirtti. Yarın düzenlenecek düğün törenine bölgemizde siyaset yapan simaların ilgi göstermesi bekleniyor.

Kabaca Market 150. Yılını kutluyor
Gebze Mollafeneri’nde faaliyet gösteren bölgemizin önemli kuruluşlarından Kabaca Market 150 yılını kutluyor. 150 yıldır Mollafenari Merkez Sadıkağa Sokak adresinde hizmet veren Kabaca Market’in işletmecisi Saim Kabaca; “Kabaca Market olarak Gebze’ye 150 yıldır hizmet veriyoruz. Kalite ve güven odaklı çalışma prensibi ile hizmet veren marketimiz Gebze’nin de en eski marketi olma özelliğini taşıyor. 150 kuruluş yıl dönümümüz nedeniyle bugün Saat: 13.00’de marketimiz önünde düzenleyeceğimiz etkinliği tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Salih Karabulut’un düğün heyecanı
Eski Gebze Kaymakamı, Düzce Vali Yardımcısı Salih Karabulut kızını evlendiriyor. Düğün 16 Ağustos Pazar günü saat 19.00'da Çayırova Şişecem Cammekan Tesisleri'nde gerçekleşecek. Bölgemizde başarılı işlere imza atan Eski Kaymakam Salih Karabulut bu özel günde tüm dostlarını yanında görmek istediğini belirtti. Gebze Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Mini Fırın Fiyatları
Mini fırınlar, mutfaklarda pratiklik arayanlar için mükemmel birer yardımcıdır.

Haberi Oku