banner1024
GÜNDEM:
Fındığın Önemi ve Geleceği Semineri

24 Şubat 2022 Perşembe 10:27

Giresun Üniversitesinde "Fındığın Önemi ve Geleceği" konulu seminerinde yapılan konuşmaları Devri Alem Belgesel TV Programı www.devrialem.tv ve Gebze Gazetesi olarak www.gebzegazetesi.com 'da canlı yayınlıyoruz.
Seminerin öğleden sonraki bölümünde gerçekleşecek "Fındığın Önemi ve Geleceği" konulu panel öncesi "Vatan Yahut Fındık Belgeseli" sinevizyonumuzu sunacağız.

"Fındığın Önemi ve Geleceği" ile ilgili semineri Ordu' dan gazeteci arkadaşım, Dijital Medya Federasyonu Genel Başkanı Bahtiyar Kahveci ile birlikte takip ediyoruz.
Seminer ve paneli, Gebze Gazetesi ve Devri Alem Belgesel Programı olarak belgeselini çekiyoruz.

Fındığın Önemi ve Geleceği Semineri
TÜBİTAK MAM ile Giresun Ünüversitesi tarafından düzenlenen "Fındığın Önemi ve Geleceği" seminer ve paneli Giresun Üniversitesinde başladı.
Giresun Ünüversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can "Fındığın Önemi ve Geleceği" konulu seminerinin açılış töreninde yaptığı konuşmasından kesit: https://fb.watch/bmY3lt-V-N/
TÜBİTAK Gıda Platformu tarafından hazırlanan tanıtım sinevizyonu www.gebzegazetesi.com 'da canlı yayınlanıyor.
Prof Dr Mehmet Pala Konuşuyor
TÜBİTAK ve Giresun Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen "Fındığın Geleceği ve Önemi" seminer ve panelin de Prof. Dr. Mehmet Pala' nın konuşması. Gebze gazetesi ( www.gebzegazetesi.com )'nde canlı yayınlanıyor.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku