banner1006
İLÇE HABERLERİ:
A Haber Kocaeli Bölge Müdürü Hakan Süer Saldırıya Uğradı, Oğlu Bıçaklandı

13 Mayıs 2023 Cumartesi 22:16

   
  Olay, bugün sabah saatlerinde İzmit Veliahmet Mahallesi Cengiz Sille Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A Haber Kocaeli Bölge Müdürü, Kocaeli Gündem İnternet Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü ve TV 41’in Haber Müdürü Hakan Süer ile oğlu saldırıya uğradı. Oğlu Umut ile birlikte aracını park eden ve TV 41 binasına doğru yürüyen Hakan Süer'e ismi öğrenilemeyen bir kişi küfür etti. Hakan Süer küfrü duymazken, Umut Süer ise şahsın neden küfür ettiğini sordu. Çıkan tartışmada 3 kişi Hakan Süer ve oğluna saldırdı. Yaşanan olayda Umut Süer karın boşluğundan yaralandı, olayı gerçekleştiren 3 şahıs ise kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya yapılan müdahalenin ardından ambulansa alarak hastaneye kaldırdı. Umut Süer'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayı gerçekleştiren ve kaçan şahısları yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. 
 
  Gazeteciler cemiyeti olayı kınadı 
  Olayı kınayan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan açıklamada, "Cemiyetimizin yönetim kurulu üyelerinden, Kocaeli Gündem İnternet Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü, A Haber Bölge Müdürü ve TV 41’in Haber Müdürü Hakan Süer'e bugün yapılan çirkin saldırı esnasında yanında bulunan oğlu Umut Süer bıçaklı saldırıya uğradı. Kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, faillerinin bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Yaşanan olayın da takipçisi olacağımızın da bilinmesini istiyoruz. Meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, evladımıza da acil şifalar diliyoruz" denildi.  
 



İHA
banner982
Anahtar Kelimeler
YaralamaGebzeKocaeli
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
İsmail Hakkı BAYRAKTAR 11 ay önce

Üyesi bulunduğum" Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti"nin bir üyesine yapılan bıçaklı saldırıyı kınıyorum.Geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GEBZE GAZETESİ 41 YAŞINA GİRDİ
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku