GAYRİMENKUL:

30 Mayıs 2016 Pazartesi 17:53

Emre Kahraman: Bugün Öz Gebzem sahibi Hakan Coşkun’u ziyaret ettik. Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

Hakan Coşkun:Ben Hakan Coşkun yaklaşık 15 yıldır bu sektörün içerisindeyim. 10 yılım deneyimli emlak olarak Gebze bölgesinde hizmet etmekteyim. Şuanda Gebze’de emlak inşaat rövanşta ve rağbet her geçen gün artmaktadır. Çevremizde bir inşaat bitiyor diğeri başlıyor. Emlak işine şuanda ağırlık   vermiyoruz inşaat işine döndük.  Yaklaşık 7 - 8 yıldır inşaat sektöründeyiz. Yaklaşık 15 yıldır burada olduğumuz için insanlar inşaat sektöründe bize güveniyor. Biz tanıdığımız bildiğimiz kişilerin işlerini yapıyoruz.

E.K.: Ne tür inşaatlar yapıyorsunuz ?

H.C: İşyeri, Dükkan ve Daire farketmiyor hepsini yapıyoruz.Arada al - sat yapıyoruz bütçemiz için.Kendimiz yatırım amaçlı yerler alıyoruz satıyoruz.


E.K.: Kaç yıldır inşaat sektörünün içerisindesiniz ?

H.C.:
Yaklaşık 10 yıldır. Bunun 5 yılı ise emlak üzerinedir. Yani 15 yıldır bir deneyimimiz var. Son 5 yıldır emlak işine ara verip inşaat sektöründeyiz. Sadecede kendim al sat yapıyorum.Oda bütçe çoğaldığı için emlak işi sıkıntı oluyor.

E.K.:Yatırım yapmak isteyen insanlara konut almak isteyen insanlara neler tavsiye edersiniz ?

H.C.:Her zaman gayrimenkul güzel yatırım amacı araştırmalı lazım her müteahhitim diyene  her emlakçıyım diyene güvenmemeli ve yeni emekli olan insanlar paralarını insanlara verip mağdur olabilmekte şu zamanlarda bu olaylar çok yaşanmaktadır. Bakıyorsunuz 2 yıldır ayakta olan emlakçı bir sene içinde batabiliyor. Başımıza geliyor iskan olmayan binalar kaçak yapılar şu anda insanlar dikkat etmeye başladı.


Bu işi hiç bilmeyen insanlara sorup muhatap oluyorlar.Emlak uzmanının sertifikası var mıdır ? yokmudur demeden 2+1 v.s ucuz olan şeylere paralarını yatırıp mağdur oluyorlar.


E.K.:Genelde iskan problemli değil mi?

H.C.: Evet iskan problemli, insanlar araştırmadan giriyorlar olaya paralarını yatırıyorlar. Aslında iskanı olmayan yere su elektirik verilmemeli müteahhidinde işine geliyor kirada ev sahibi olmak isteyen insanlara bu evleri satıyorlar. İskan olayı 3 ayda sonuçlanan bir şey müteahhit ödeme yapmıyor 3 sene geçiyor ve müteahhit batıyor ve insanlar mağdur oluyorlar..

Sözleşme yaparlarken iskanı koymalarını öneririm.

E.K.: Son iki senedir emlakta, Gayrimenkul’de artışlar olmaktadır, bunu asıl değerlendiriyorsunuz ?

İnsanların artık emlakta ve gayrimenkulde gözü açıldı.İstanbul’dan gelen bir kişi buraya geldiği zaman oraya gore fiyat verince biz %40 verince diğer müteahhitler farklı verince işler karıştı. Köprü yapıldı dairem değerlenecek darken v.s fiyatlar arttı. Ve kimse satmamaya kalkınca fiyatlar arttı..

İnsanlar arabaya v.s yatırım yapmamalı emlak ve gayrimenkule yapsınlar . Gayrimenkul insanları üzmez kazandırır.

E.K.:Çok teşekkür ederiz verdiğiniz bilgiler için.

H.C.:Ben teşekkkür ederim.

 

 

ÖZ GEBZEM GAYRİMENKUL VE İNŞAAT

 

0 262 645 11 15

info@ozgebzememlak.com

www.ozgebzememlak.com

 

Mustafapaşa Mah. Şehit Yılmaz Argon Cad. No: 34/A Gebze / KOCAELİ

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

KOTO, Gayrimenkul Sektörünü istişare toplantısında...
Kocaeli Ticaret Odası 18. Meslek Komitesi (Danışmanlık Hizmetleri Grubu), bünyesinde faaliyet gösteren Gayrimenkul...

Haberi Oku