Başbakan bugün, partisinin Hatti kökenli milletvekilleri ile görüştü. Görüşmelerde, Karadeniz’e düştüğü iddia edilen göktaşının hava savunma sistemi ile ilgili olmadığını söyledi.

Başbakan yarın da partisinin Lidya kökenli milletvekilleri ile görüşecek. 
Karun hazineleri için parti içi kavga etmenin yersizliğini, atı alanın Üsküdar’ı çoktan geçtiğini anlatacak.

Başbakan’ın ertesi gün de partisinin Trak kökenli milletvekillerini kabul etmesi bekleniyor.

Hüsmen Aga’nın icra gelen traktörü ile Yunanistan’a kaçması nedeniyle Türkiye’nin bu ülkeye verdiği notadan rahatsız olan Trak kökenli milletvekillerini, Başbakan’ın “Biz Hüsmen Aga’yı sevdiğimiz için nota verdik. Gittiği yer bizden berbat!” diyerek iknaya çalışacağı öğrenildi.

Bu arada, kulislere düşen son habere göre; Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin ayrıcalıklı daimi üyelerinin bulunmasından rahatsızlık duyan Başbakan, danışmalarına şu açıklamayı hazırlattı:

“Seksen yılda bir sıra gelecek de, biz de dünya güvenliğinde oy hakkı edineceğiz. Yok öyle şey! Bize bakın, her kökenden insanı yönetiyoruz. Şimalden cenuba, şarktan garba yedi düvel bizi bağrına bastı. Hepsini de ümmetimizin bir parçası olarak Meclis'e taşımaya çalışıyoruz. Suriye meselesi bitsin, İran hallolsun, sırada Filistin, Brunei, Moluka... Kendi Birleşmiş Milletler Teşkilatı'mızı kuracağız.” 

Başbakan’ın gündem değiştirme yeteneğini bilen ve bir kaç güne kadar bu politikasını terk edeceği kaygısıyla elini çabuk tutan TRT, Avrupa Yayın Birliği’ne tavır koyarak “2013'te Eurovizyon’a katılmayacağız. Yok öyle ayrıcalıklı üyelik. Herkes tam üye olmalı, yoksa biz de kendi Eurovizyonumuzu kurarız” dedi.

TRT’nin bu tepkisine, TRT’den sorumlu Başbakan Yardımcısı ise “TRT Euorovizyon’dan çıkarsa, ben de dağa çıkarım” diye tepki verdi.

Ankara’da kazan böyle kaynar da Çanakkale’de tencere yuvarlanıp kapağını bulmaz mı? O da kaynamak isteyecektir elbette...

Çanakkale’ye belediye başkan adayı bulamayan Başbakan, mecliste son aylarını yaşayan milletvekili için kamuoyu yoklaması yaptırdı. Sonuçlar, vekilin kendi köyünde bile iktidarı kaybettiğini ortaya çıkarınca, vekilseverler “Adamın Ankara’da geniş çevresi var. Başbakan onu Melih’in yerine aday gösterebilir” değerlendirmeleri yaptılar.

İktidar kulislerinden edindiğimiz son bilgiler ise şöyle:

Çanakkale il merkezini üs edinmiş anamuhalefet partisinin, kıyı kenar çizgilerini belirleyen çalışmaları bitti. Yıl sonuna kadar çevre düzeni planı tamamlanacak, arazi parselasyonu ise 2013 yılbaşında başlayacak.

Anamuhalefet içindeki  muhalefet isimlerinden Başbakan’a devşirme aday önerileri sürüyor. Truva kökenli temsilciler öncelikli tercihlerinin Ülgür bey olduğunu fısıldadılar.





banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981