Sünnet Şenliği sonrasında akşam Seka Park Uçurtma tepesinin bulunduğu alanda Nihat Hatipoğlu Kocaelililerle buluşacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan sünnet şenliği Merkez Bankası’nın önünden başlayacak olan kortej yürüyüşü ile start alacak. Yürüyüşte çocukların aileleri de yer alacak.
LÜNAPARKTA EĞLENCE
Yürüyüş yolundan devam edecek sünnet çocukları Kocaeli Fuarı’na kadar yürüyecek. Çocuklar kortej yürüyüşünden sonra Kocaeli Fuarı içerisinde bulunan Lunapark’ta gönüllerince eğlenecek.
NİHAT HATİPOĞLU SEKA PARK’TA
Anlamlı sünnet şenliği sonrasında, Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunacak. Ardından Nihat Hatipoğlu tarafından, Seka Park Uçurtma tepesi alanında sohbet gerçekleştirilecek. Sünnetler Kocaeli Seka Devlet Hastanesi ve Kandıra Devlet Hastanesinde yapılacak.