Başkan krize el koydu

21 Ekim 2015 Çarşamba 13:10

 Gebzespor’da kulüp Başkanı İlker Çakır alınan kötü skorların ardından gerek teknik ekiple gerekse oyuncularla bir araya gelerek kalan maçlar öncesinde kendilerine yönetim olarak tam destek verdiklerini ve yanlarında olduklarını söyledi. 
HEP BERABER OLACAĞIZ 
Gebzespor’da kulüp Başkanı İlker Çakır alınan kötü skorların ardından gerek teknik ekiple gerekse oyuncularla bir araya gelerek kalan maçlar öncesinde kendilerine yönetim olarak tam destek verdiklerini ve yanlarında olduklarını söyledi. Önceki akşam toplanan Gebzespor’da Başkan İlker Çakır ve ekibi takımla teknik ekibe tam destek verdi. Başkan Çakır “Hep beraber kenetlenerek zor durumdan çıkacağız” mesajı verdi. 
ÖNÜMÜZDE ÇOK MAÇ VAR 
Kocaeli Demirspor karşılaşması ile birlikte çıkışa geçmeyi istediklerini kaydeden Başkan İlker Çakır, “Şu anda hepimizin yapması gereken tek şey camiamızın başarısı için birlikte olmamız gerekiyor. Önümüzde çok maç ve alınacak puanlar var. Teknik ekibimin de oyuncularımın da yanındayız, Gebzespor büyük bir marka, Gebzelilerin de takımlarına destek olmalarını ve Pazar günü stadı doldurmalarını bekliyorum” dedi. 
banner982
Anahtar Kelimeler
Başkan Krize El Koydu
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Efe Güven: "Kocaeli'de, Euroleague takımlarında...
Kocaeli Kadın Basketbol Takımı, geçmişte Kocaelispor forması giyen Başantrenör Efe Güven'e teslim edildi....

Haberi Oku