Gebzespor’da kulüp Başkanı İlker Çakır alınan kötü skorların ardından gerek teknik ekiple gerekse oyuncularla bir araya gelerek kalan maçlar öncesinde kendilerine yönetim olarak tam destek verdiklerini ve yanlarında olduklarını söyledi.
HEP BERABER OLACAĞIZ
Gebzespor’da kulüp Başkanı İlker Çakır alınan kötü skorların ardından gerek teknik ekiple gerekse oyuncularla bir araya gelerek kalan maçlar öncesinde kendilerine yönetim olarak tam destek verdiklerini ve yanlarında olduklarını söyledi. Önceki akşam toplanan Gebzespor’da Başkan İlker Çakır ve ekibi takımla teknik ekibe tam destek verdi. Başkan Çakır “Hep beraber kenetlenerek zor durumdan çıkacağız” mesajı verdi.
ÖNÜMÜZDE ÇOK MAÇ VAR
Kocaeli Demirspor karşılaşması ile birlikte çıkışa geçmeyi istediklerini kaydeden Başkan İlker Çakır, “Şu anda hepimizin yapması gereken tek şey camiamızın başarısı için birlikte olmamız gerekiyor. Önümüzde çok maç ve alınacak puanlar var. Teknik ekibimin de oyuncularımın da yanındayız, Gebzespor büyük bir marka, Gebzelilerin de takımlarına destek olmalarını ve Pazar günü stadı doldurmalarını bekliyorum” dedi.