Vekil Cemil Yaman ve ilçe Başkanlarıyla 1 Kasım seçimlerini masaya yatırdık. Başarının mimarları 7 Haziran seçimlerinden çıkardıkları ders ve Milletin kendilerine verdiği mesajla yola çıktıklarını belirterek, vatandaşların teveccühleriyle yeniden tek başına iktidar olduklarının altını çizdiler.
BAŞARININ SIRRINI ANLATTILAR
AK Parti’nin Rekortmen İlçe Başkanları aday listeleri açıklandığı günden beri Kocaeli’de 7 vekil çıkarmaya ve tek başına iktidara inandıklarını belirterek, azimle bu başarıyı elde ettiklerini söylediler. Başarının sırrını inanmaya ve ilk günkü anlayışla yola çıkmaya bağlayan İlçe Başkanları 7 Haziran seçim sonuçlarını hiç unutmayacaklarını ve kendilerine kıstas kabul ettiklerini söylediler. Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ise nasıl bir milletvekili olacağının portresini gazetemize çizerek 4 yıl içinde önemli işlere imza atacaklarını söyledi.
Röportajın tamamını yarın (Pazartesi) gazetemizden okuyabilirsiniz. Gazetemize Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'ndaki gazete bayiilerinden ulaşabilirsiniz.