GÜNDEM:
Gençlere yönelik yatırımlar artacak

12 Kasım 2015 Perşembe 14:17

 Kocaeli Fikir Kulübü öncülüğünde gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ile birlikte gençlik alanında çalışmaları olan 27 STK temsilcisi ve 10 üniversite kulübü temsilcisi katıldı.
“GENÇLERE YÖNELİK YATIRIMLARIMIZI ARTTIRACAĞIZ”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş toplantıda, Büyükşehir Belediyesi olarak gençlere olan yatırımlarını kat kat artıracaklarını belirtti. Ayrıca yapılan toplantılarda Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun bu konu üzerinde önemle durduğunu sözlerine ekleyerek, “Belediye olarak gençler üzerine yeni bir revizyona gitmeyi planlıyoruz. Özellikle üniversiteli gençlere ve bu gençlere samimiyetle hizmet etmek isteyen sivil toplum kuruluşlarına desteğimiz devam ediyor ve edecektir” dedi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Kocaeli Fikir Kulübü Başkanı Nizam Şen ise gençlere hizmet etmeyi onlara çeşitli değerler kazandırmayı amaç edindiklerini söyledi ve ”Fikir Atölyeleri adı altında yürüttüğümüz projede öğrencileri ve kendini geliştirmek isteyen gençleri bünyemizde barındırmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek. Kocaeli’de bulunan gençlere hitap edebilmek, katkıda bulunabilmek adına sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Dere yatağına düşen kamyonet alev aldı
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde park halindeyken freni boşalan kamyonet, dere yatağına düşerek alev aldı....

Haberi Oku