SİYASET:
Keskin Çayırova'yı topladı!

05 Mayıs 2016 Perşembe 11:41

  Murat Küçük ve Filiz Ayyıldız’ın ilk kez katiplik görevi yaptığı Mayıs Meclis Toplantısı’nda CHP’den istifa eden Adem Küçük Bağımsız Meclis Üyesi yazılı kendine ayrılan yer de oturdu.

HAYME ANA OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin Ankara’da olması nedeniyle katılmadığı toplantının ilk günde maddesi Japon doktor Atsushi Miyazaki parkının isminin Hayme Ana Parkı olarak değiştirilmesine ilişkin oldu. İsminin söylenmesi zorluğu nedeniyle bu isim değişikliğine gidildiğini belirten Başkan Vekili Orhan Keskin, “Kendisi Türk dostu yardımsever bir zattır. Ancak isminin telafuz zorluğu nedeniyle böyle bir isim değişikliği gereksinimi hissedilmiştir.”dedi. Parkın isminin değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

KAT ARTIŞI VE KÜLTÜR MERKEZİ

Çayırova ve Yenimahalle’de kat artışına ilişkin imar tadilat gündeminin de görüşüldüğü mecliste park içine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak Kültür Merkezi yapımına ilişkin madde de oylandı. Yeşil alana kültür merkezi yapılmaması yönünde görüş belirten muhalefet parti grup sözcülerine cevap veren Başka Vekili keskin, “Takas yolu ile bu durumu aşacağız. Zaten zemin etütleri dahil geçen süreç 6 ayı bulur. Biz zaman kazanmak adına Çayırova Belediye Meclis olarak konuya hız kazandırmak istedik.”dedi.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MHP, DEM Parti ile bayramlaştı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve beraberindeki heyet, Kurban Bayramı...

Haberi Oku