GÜNDEM:
TÜBİTAK Barış Mahallesinde 'YOL' VERMİYOR

24 Ağustos 2022 Çarşamba 10:54

 TÜBİTAK MAM Barış Mahllesinde yolun açılmasına yıllardan beri izin vermediği için kazalar meydana geliyor vatandaşlar can ve mal güvenliği açısından büyük sorun ve sıkıntı yaşıyor

Hem yaya hemde araç trafiği bakımdan sıkıntı arz eden bölgede vatandaşlar acilen çözüm bulunmasını her iki tarafında yararına olabilecek ortak noktada buluşulmasını istiyor. Cadde yoldan ayrılan bölümde ilerleyen araçlar zig zag çizerek kaza oluşmasında önemli rol oynuyor. Akşam saatlerinde trafiğin yoğun olduğu dönemlerde sorunun önemi daha da artmakta. 25-30 metrelik yol mesafesi herhangi bir girişimde bulunulmadığı için yol açılamamakta yıllardan beri süren sorunlardan ötürü vatandaş dolmuş vaziyette olup artık imza toplaycaklarını belirttiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Şikayet Edecekler 

Barış Mahallesi sakinleri imza kampanyası başlatarak konuyu yol açılmasına izin vermeyen TÜBİTAK yönetimini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şikayet edeceklerini, konuyu dile getireceklerini belirtiyorlar. 

Bataklıktan Gelen Koku Vatandaşları Rahatsız Ediyor

TÜBİTAK'ın yol yapılmasına izin vermediği bölgede bulunan bataklık ve pis koku vatandaşlar tarafından tepki görmekte. Vatandaşlar oluşan kokunun hem çevre hemde insan sağlığına zarar verdiği için ortadan kaldırılmasını istiyor. Yol yapımının gerçeleşmemesi halinde ise kokunun kaldrılması istiyorlar. 

Yolun açılmasına izin verilmeyen vatandaşın şikayetine neden olan ve her gün binlerce aracın gelip geçtiği bölgeden www.gebzegazetesi.com canlı yayın gerçekleştirdi 

Canlı Yayınları İzlemek İçin Tıklayınız...

https://fb.watch/f5BAB4ua03/
https://fb.watch/f5BOgAgPTl/
https://fb.watch/f5BxDOvXs8/










banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Şair Orhan Veli Kanık Kandıra’da anıldı
Bizkandırayız Şiir Topluluğu Nisan ayı programında Türk şiirinde çığır açan şair “Orhan Veli Kanık”ı...

Haberi Oku