SİYASET:
'14 Mayıs'tan sonra hiçbir kirli zihniyet çocuklarımıza ellerini uzatamayacak”

23 Nisan 2023 Pazar 12:41

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli ailesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşu’nun 103. yıl dönümü dolayısı ile İzmit Kültür Tepesi’nde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıkarak parti çelengini takdim etti. Törene CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli İl Yönetimi, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan, İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP 28. Dönem Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Tülin Güngör Keçeci, Caner Arduç, Hülya Güreli Yolcubal ve partinin önde gelen bir çok ismi katıldı.


COŞKUSUNU ÇALDIKLARI SON MİLLİ BAYRAM

Ulu Önder Gazi Mustafa Atatürk ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması sonrası CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. CHP İl Başkanlığı töreni öncesinde düzenlenen resmi törene iktidar partisinin teşkilat ve yerel yönetimlerden katılımcıların az olmasına dikkat çeken Sarı; “Günün anlam ve önemine dair konuşacaktım fakat görüyorum ki 23 Nisan'ın hiçbir anlam ve önemi kalmamış. 5 yılda bir siyasi partiler çelenk koymaya geliyor. Eski bayramlarda bütün siyasi partiler sırayla çelenk koyardı. Kapalı salonlarda değil, halkla meydanlarda, stadyumlarda bayramlarımız kutlanırdı. Bu, bizim bu şekilde kutlayacağımız son milli bayramımız. Coşkusunu çaldıkları son milli bayramımız.” dedi.


HİÇBİR ÇOCUK YATAĞA AÇ GİRMEYECEK

Başkan Sarı konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Bundan milli bayramlarımız eski coşkusunda kutlanacak. 14 Mayıs’tan sonra hiçbir kirli zihniyet çocuklarımıza ellerini uzatamayacak. 14 Mayıs’tan sonra hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. 14 Mayıs’tan sonra çocuklarımızın gözleri tekrar parlayacak. 14 Mayıs’tan sonra 19 Mayıs’ta Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu meydanlarda coşkuyla halkımız ile kutlayacağız. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum. Ayrıca 28 Nisan’da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı ortağımız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla saat 17.00’da Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Kocaeli Millet Buluşması’na tüm halkımızı bekliyoruz” 

banner982
Anahtar Kelimeler
ChpKemal Kılıçdaroğlu
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku