GÜNDEM:
Gebze'de açıldı!

01 Temmuz 2015 Çarşamba 13:43

 Sahipliğini Gebzeli İşadamı Atilla İnci’nin yaptığı DreaMore Hediyelik Eşya ve Ev aksesuarları mağazası Gebzelilerin hizmetine açıldı. Mimarisiyle göz kamaştıran mağazada, ürünler piyasa değerinin altında satışa sunuluyor. Hacı Halil Mahallesi Adliye Caddesi 1209 sok No 12 adresinde hizmete açılan DreaMore Hediyelik Eşya ve Ev aksesuarları mağazasında birbirinden farklı süsler, takılar, el yapımı ve el sanatları ürünler ile hediyelik eşyalar bulunuyor.

BOL ÜRÜN ÇEŞİDİ

Mağaza Sahibi Atilla İnci, hem evine hem de sevdiklerine şık hediyelik eşyalar, aksesuarlar ve ilginç objeler arayanlar için yeni bir mağaza açtıklarını söyledi. Her kesime uygun fiyat avantajlarıyla Gebze’de böyle bir mağazasının ilk olduğunu söyleyen Atilla İnci, “Gebzelilere böyle bir mağazada hizmet etmekten mutluluk duyacağız. Mağazamızı, müşterilerin aileleri ile beraber rahatça gezebilecekleri, bol ürün seçenekleri ile bulabilecekleri bir konseptle dizayn ettik.  Dekorasyon objeleri ve hediyeliklerden oluşan birçok farklı ürünü müşterilerimize sunduk. ”dedi

FİYATLAR PİYASANIN ALTINDA

Fiyatların normal piyasanın çok altında olduğunu söyleyen Atilla İnci, “Mağazamızdaki ürünlerin hem dekoratif hem de fonksiyonel özellikli olmasına büyük önem gösterdik. Evlerin, ofislerin başköşesinde teşhir edilebilecekleri gibi, günlük yaşamda da fonksiyonel olarak rahatlıkla kullanılabilirler. Mağazamızda herkese, her kesime hitap eden ürünler bulunabilir. Mağazamızın tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.’ şeklinde konuştu.


banner982
Anahtar Kelimeler
Gebze’de Açıldı!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

AK Parti Heyetinden Başkan Büyükgöz’e Taziye...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ile...

Haberi Oku