GÜNDEM:
Cengiz Özdemir görevinden ayrıldı!

14 Ekim 2015 Çarşamba 13:04

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığı ile tanınan ve 1 Kasım seçimleri öncesinde AK Parti'den aday adayı olarak tercihini Kocaeli'den yana kullanan, fakat aday gösterilmeyen Cengiz Özdemir ESMEDYA İcra Kurulu Başkanı ünvanını taşıyan Cengiz Özdemir, görevlerinden ayrıldı. 2013 ilkbaharında TMSF tarafından Çukurova Holding’in medya şirketleri grup başkanlığı görevine getirilen Cengiz ÖZDEMİR, satış sonrasında bünyesinde Akşam Gazetesi, Güneş Gazetesi, Star Gazetesi, TV24, TV360, TV4, Alem Dergisi, Platin Dergisi, Lig Radyo, Alem Fm, Star Dijital, Tm Dijital gibi mecraları bulunduran Esmedya İcra Kurulu Başkanı unvanıyla görevini sürdürüyordu.
Bir dönem gazetede yazı yazan, yönettiği televizyon kanallarında program hazırlayıp sunan Özdemir, son dönemde yetkileri azaltıldığı için rahatsızlığını dile getirmişti. Özdemir Gazeteciler.com'un aldığı bilgiye göre, İcra Kurulu Başkanlığı görevinden ayrıldı ve "emekliliğini" talep etti.
Gerekçe olarak kendi kişisel çalışmalarını gösteren ve prodüksiyon şirketinde kişisel yapımları ile ilgilenmek istediğini söyleyen Özdemir'in odasını boşaltma hazırlığı yaptığı öğrenildi.
ADAY ADAYI OLMUŞTU
Hereke doğumlu olan Cengiz Özdemir, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimler için AK Parti'den aday adayı olmuş, tercihleri arasına Kocaeli ve İstanbul'u yazmıştı. Aday listelerinde yer bulamayan Özdemir, şirketindeki görevlerinden de ayrıldı. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir’den Anneler Günü’ne renkli...
Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü’ne özel düzenlediği “Bir Gülüşün Yeter” programıyla annelere...

Haberi Oku