banner1006
GÜNDEM:
Başkan Bıyık, güne esnaf ziyaretiyle başlıyor

27 Temmuz 2020 Pazartesi 12:17

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldiği günden beri her gün farklı bir mahallede esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Muzaffer Bıyık, güne esnaf ziyaretiyle başlıyor. Her gün bir esnafa konuk olan Başkan Muzaffer Bıyık, çalışmalar hakkında bilgiler verirken esnafların talep ve önerilerini de dinleyerek notlar alıyor.

HERKES KENTE HİZMET ETMELİ

Esnafı önemsediğini ve kenti esnafla birlikte kalkındırmak istediklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yaptığımız esnaf ziyaretler bizim için çok önemli. Esnafımızı önemsiyoruz. Hizmet yapmam için halkımız bana oy verdi. Ama sadece benim hizmet etmem yetmez. İlçede yaşayan herkesin bu ilçeye hizmet etmesi gerekiyor. Darıca’nın kalkınması ilçeye verilen önemden geçer. Halkımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşın ve esnafın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendiriyoruz. Şehrimizi esnaflarımızla birlikte kalkındıracağız” diye konuştu.

BAŞKAN BIYIK’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Belediyenin yaptığı hizmet ve çalışmalardan memnun olduklarını ve Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın sık sık esnafları ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen esnaflar, başkana olan sevgilerini dile getirdiler. Başkan Muzaffer Bıyık’ın kendilerini ziyaret etmesini ve sofralarına konuk olmasını sevinçle karşıladıklarını belirten esnaflar,  “Belediye Başkanımızı dükkânlarımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşmak talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz.  Bizlerin yanında olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da her zaman esnafla iç içe olmaya devam edeceğini belirterek misafirperverlikleri için esnafa teşekkür etti.


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı...
Kocaeli Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği 7. Olağan Kongresi’nde yeni başkan Ayhan KILIÇ oldu. Kılıç...

Haberi Oku