SİYASET:
Tarhan AK Parti'yi hedef aldı!

17 Eylül 2015 Perşembe 13:26

 CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan terör olaylarıyla ilgili değerlendirme yaptı. AK Parti’ye yüklenen Tarhan, sosyal medya üzerinden şu görüşleri paylaştı: “Türkiye’de 7 Haziran’dan sonra başlayan Terör olaylarıyla ilgili ihmaller AK Parti üyeleri tarafından dile getirilmeye devam ediyor. AK Parti Kongresinde MKYK Yönetimine seçilen Galip Ensarioğlu, Çözüm sürecindeki ihmalleri ortaya koydu. AK Parti”li Ensarioğlu: “PKK bölgeyi, işadamlarını haraca bağladı, vergi daireleri kurdu, asayiş birimleri kurdu, kimlik kontrolleri yaptı, mahkemeler kurdu. Çözüm sürecinde bölgede paralel devlet gibi yapılandı”

Şimdi sormak gerek, Terör örgütü haraç toplarken, vergi dairesi, asayiş birimleri kurarken Devletin yetkilileri ne yapıyordu? PKK “Paralel Devlet” gibi yapılanırken istihbarat birimleri hangi işle uğraşıyordu?

AK Parti Yöneticisinin sözleri, terörün ülkeyi kana boğmadan önce yaptığı hazırlıkların açıkça görüldüğünü ortaya koymaktadır..AKP’li Ensarioğlu’nun “Devlet toleranslı davrandı.” Ve “Öcalan çözüm için samimi bir gayret ortaya koydu.Rolünü iyi oynadı” sözleri de bir yere önemle not edilmeli.”

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MHP, DEM Parti ile bayramlaştı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve beraberindeki heyet, Kurban Bayramı...

Haberi Oku