Darıca GB'de iç transfer tamam

15 Haziran 2016 Çarşamba 16:04

Sarı yeşilli yönetim, Gökhan Köstereli, Selçuk Baştürk, Hayrullah Bilazer, Sinan Turan, Lokman Akyıldız, Yunus Emre Albayrak, Murat Can Bölükbaşı ve Gökhan Erdoğan’la yeniden anlaştı.

SİNAN VE LOKMAN’LA SÖZLEŞME UZATILDI

1’er yıl daha sözleşmeleri devam eden Sinan Turan ve Lokman Akyıldız’la 1 yıl daha sözleşme uzatan yönetim, bonservisini eline alan Gökhan Erdoğan’la da el sıkıştı. Almanya’da bulunan Yunus Emre Albayrak’ı da kulübe çağıran yönetim, bu oyuncuyla da anlaşmaya varacak.

YÖNETİM SERHAN’I BEKLİYOR

Bonservisi G.Antepspor’un elinde bulunan Serhan Yılmaz’ı yeni sezonda bir kez daha kadrosunda tutmak isteyen sarı yeşilli yönetim, Serhan Yılmaz’dan gelecek haberi bekliyor. Darıca G.B’de oynamk istediğini yönetime bildiren Serhan, kulübünün bir kez daha kiralama yönetimine gitmesi halinde yeniden Darıca’nın yolunu tutacak.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Çiftçi’den, basketbol takımına...
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yaklaşan yeni sezon öncesinde hazırlıklarına devam eden...

Haberi Oku