banner1036
GÜNDEM:
24 Temmuz Basın Bayramın da Ankara Kalesin'den Basın Tarihine Yolculuk

24 Temmuz 2022 Pazar 10:33

24 Temmuz Basın bayramı olarak kutlanır. Bir çok www.gebzegazetesi.com okurlarımız ve Devri alem www.devrialem.tv belgesellerimizi izleyenlerden kutlama mesajları almaktayız.
50 yıla yaklaşan gazetecilik ve belgeselcilik hayatımda Ankara nın Benim yanımda çok önemli yeri ve önemi var. Ankara’yı ilk kez 1976 yılında görmüştüm. Gazeteci olarak Ankara’ya ilk kez 1985 yılında Anadolu basın birliği toplantısına katılmak için gelmiştim.
Ankara Kalesinde Basın Tarihi Müzesi
24 Temmuz 2022 basın bayramının kutlandığı hafta Ankarada olmak güzel Ankaranın tarihi kalesi ve kale çevresideki tarihi mekanlar ve Koç Holding tarafından tarihi Çengel ve Safran Vakıf hanlarında kurulan müzede basın yayın matbaacılık ve sinema tarihi ile ilgili makina ve malzemelerin sergilendiği bölümleri gezerken oldukça etkilendim. Yarım asırlık gazetecilik hayatımı bir kez daha yaşadım.
Ankara’ya giden tüm arkadaşlarıma Ankara kalesi girişindeki Koç Holding tarafından Çengel ve Safran Handa açılan müzeyi kesinlikle gezmelerini tavsiye ediyorum.
Ankara Kalesinden Canlı Yayın
Gazetecilik ve belgeselcilik hayatı çok zor olsada görevimizi yapmaya çalışıyor her gün makale yazmaya ve belgesel çekmeye devam ediyoruz.
Hititlilerden günümüze Evliya çelebinin izinde devri alem belgesel tv programı www.devrialem.tv farkı İle Ankara kalesinden canlı yayınla tarihe not düşüp zamana noterlik yaptık canlı yayın linki
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TOBB MARMARA GGK’DAN ANITKABİR ZİYARETİ
TOBB Kocaeli Genç Girişimciler İcra Kurulu öncülüğünde 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı...

Haberi Oku