GÜNDEM:
28 Şubat'ın Gebze'ye Kaybettirdikleri!

28 Şubat 2022 Pazartesi 16:21

 O dönem hem TRT hem de Anadolu ajansında muhabir olan Gazeteci İsmail Kahraman 28 Şubat döneminde yaşadığı zorlukları yazdı. Hem kendisinin ve hemde Gebze'nin yaşadığı sıkıntılı dönemi anlatan İsmail kahraman o karanlık dönemi anlatıyor. 

"28 ŞUBAT DARBESİ GEBZE´Yİ SİLİNDİR GİBİ EZDİ"
"O döneme kadar Anadolu Ajansı’nın ve TRT’nin Gebze’deki muhabiriydim. Fikirlerimiz nedeniyle yalan yanlış ihbarlarla TRT ve Anadolu Ajansı’nın muhabirliği elimizden alındı. Yıllarca hakkımız olmasına rağmen sarı basın kartı almam engellendi. Kişisel olarak mahalle baskısına maruz kaldım." dedi.
Hiç unutmuyorum o süreçte kapatılan Mesaj FM hakkında yazdığım köşe yazım nedeniyle dönemin garnizon komutanı beni üstü kapalı tehdit etti. O süreçte en büyük darbe Gebze’ye vurulmuştur. Gazeteciler görevlerini yapamıyorlardı. Askere yakın olmayan gazeteciler mahalle baskısı görüyorlardı. Yazdığımız haberler asker tarafından inceleniyordu. Bu dönem bir silindir gibi geldi geçti.’

28 Şubat’ı iyi okumak gerek, eğer iyi okuyamazsak tekrar 28 Şubat’lar yaşanır.
O günleri dün gibi hatırlıyorum. Baskılara rağmen hiç taviz vermedik. Gücü ne oldursa olsun, kimsenin önünde eğilmedik. Seçilmiş başkanın hapse atılmasını gazetecilerin tutuklanmasına, Mesaj FM’in kapatılmasına yazılarımızla ve haberlerimizle karşı koyduk. Açıklamasında bulundu.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuklar trafik konusunda bilinçleniyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Trafik Eğitim Parkında çocuklara yönelik eğitimler devam ediyor

Haberi Oku