GÜNDEM:
Engelli ve aileleriyle bir araya geldi

18 Mayıs 2015 Pazartesi 12:54

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Engelliler Günü nedeniyle ilçede bulunan engelli ve ailelerine yemek vererek onlarla birlikte sohbetler etti sorunlarını dinledi. Tavşancıl Sahil Resterontta engelli ve ailelerine verilen yemeğe AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz ve çok sayıda engelli ve aileleri katıldı.

Belediye Başkanı Ali Toltar;  engelli ve onların fedakâr ailelerine,  hizmetlerimizde her zaman pozitif ayrımcılık gösterdiklerini belirterek “onlar bizim ilçemizin özel sakinleridir, hizmetlerimizin sunumunda onların hayatlarını kolaylaştıracak çalışmaları yapmak bizim en büyük önceliğimizdir.

Çünkü Yaşamımız boyunca hayatımızı zorlaştıran engellerle yaşamak durumunda kalabiliriz. Bu yaşamın doğal akışında var olan bir durumdur. Bu yaşama ters olan bir şey değildir. Asıl yaşamın akışına ters olan bunun bütün hayatı kısıtlayan bir engel olduğunu düşünmek ve düşündürmektir.

 Bunun için engelli kardeşlerimizin sorun ve sıkıntılarına ortak olup; toplumca bu konuda empati kültürünü geliştirmeliyiz.” Dedi. Program daha sonra Semazen gösterileri ve Cihan Akboğa’nın verdiği mini konserle devam etti.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

AK Parti Heyetinden Başkan Büyükgöz’e Taziye...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ile...

Haberi Oku