GÜNDEM:
'Paylaşmaktan mutlu oluruz”

19 Kasım 2015 Perşembe 08:51

Kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan askeri ücret zammı iş dünyasının gündeminden çıkmıyor. Son olarak Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın iş adamlarına “Az kazanın, paylaşın” tavsiyesi üzerine iş dünyasından da farklı yorumlar gelmeye başladı. 
PAYLAŞMAKTAN MUTLU OLURUZ
Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler; “Kazandıklarımızı paylaşmaktan mutlu oluruz. Paylaşmamız gerekiyorda. Fakat iş adamları üzerindeki vergi yükümlülükleri azaltılması, kayıt dışı istihdamın kontrol altına alınması gerekiyor. Bizim yükümüz ağır olur ise paylaşmakta güç olur. Kazanacağız ki, paylaşalım” dedi.
“VERGİ YÜKÜ AZALTILMALI”
Vergi yükünün iş adamlarına dönük olarak iyileştirilmesi gerektiğini söyleyen Çiler, “İş adamlarına yönelik vergi yükünün azaltılması gerekiyor. Bununla birlikte tam olarak amacına ulaşmış olur. Veren el, alan elden üstündür. Bu konu detaylı konuşulması gereken bir konu” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Dere yatağına düşen kamyonet alev aldı
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde park halindeyken freni boşalan kamyonet, dere yatağına düşerek alev aldı....

Haberi Oku