SİYASET:
Aygün terör mağdurlarını dinledi!

15 Haziran 2016 Çarşamba 11:38

Aygün, beraberinde ilçe kaymakamı İbrahim Çenet, Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek ve ilçedeki sivil toplum örgütü temsilcileriyle kent merkezinde esnafı ziyaret etti. Zeki Aygün hasar gören iş yerlerini gezerek burada yaptığı açıklamada ilçenin sorunlarının çözülmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, terör olayları nedeniyle mağdur olan vatandaşların yaralarının en kısa sürede sarılacağını dile getirdi.

MESAFELİ OLUN

Vatandaşlardan, terör örgütüne her şekilde mesafeli davranıp karşı koymalarını isteyen Aygün, “Dört yıldır Hakkari koordinatörlüğü yapıyorum. Hakkari insanının ne kadar samimi ve sıcakkanlı olduğunu yaşayarak gören bir insanım. İnsanları yemez yedirir, içmez içirir. Bize adaleti öğreten ecdadımızı yıkan güçler kimdi? Dedelerimiz Çanakkale'de omuz omuza savaştı. Kürt'ü, Türk'ü, Laz'ı ve Çerkez'i, herkes çarpıştı, yan yana yatıyorlar şimdi. Dış mihraklar Osmanlı'yı yıkmak için Osmanlı topraklarında 44 ayrı devlet kurarak yıkmaya çalıştı” dedi.

TEMİZLİK OPERASYONU

Vatandaşlardan terörle mücadeleye destek isteyen Aygün,  "Türkiye'yi bu kadar ilerleten AK Parti'yi ve liderini devirmeye çalıştılar. Bunun için her yolu denediler ama başaramadılar. Bizi bataklığa çekmek için Türkiye'yi yangın yerine çevirmeye çalışıyorlar. Dış mihraklar petrol için insanları kullanıyor. Bu gerçekleri görmek lazım.  Çözüm sürecinde yine milletti tehdit ettiler, sözde mahkemeler kurdular, silaha sarıldılar. Devlet bunlara iyi mi yaptınız diyecekti? Devlet, başladı temizlik operasyonuna. Asker ve polisimiz sivile zarar gelmesin diye kendisini şehit mertebesine kadar getirdi. Bu sıkıntıların üstesinden gelmenin yolu birbirimize sımsıkı sarılmaktan geçer. Aramıza şeytanları sokmasak bunu başarırız."(
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MHP, DEM Parti ile bayramlaştı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve beraberindeki heyet, Kurban Bayramı...

Haberi Oku