GÜNDEM:
Gebze Kitap Fuarı Kitap ve Kütüphanenin Önemi

06 Mayıs 2023 Cumartesi 14:33


Gebze gazetesi 
www.gebzegazetesi.com ve www.gazetegebze.com.tr ile belgeselcininnotdefterinde yayınlanan makalemiz 

https://www.gazetegebze.com.tr/kose-yazilari/gebze-kitap-fuari-kitap-ve-kutuphanenin-onemi.html

Kitap ve kütüphaneler çok önemli kitap deyince rahmetli halamı hatırlar bana daha 7 yaşımda aldığı kitabı unutmam bana kitap ve kütüphane sevgisini aşılayan halamın anısına yıllar önce kurmaya başladığım İlim kültür ve tarih araştırmaları merkezi özel 
www.iktav.com Kütüphanesi bugün Yarı resmî. Bir kütüphane haline geldi ve bu kütüphanede etkinlikler düzeliyoruz. Düzenlediğimiz etkinlikler TRT ve medya tarafından haber haline geliyor.
https://m.youtube.com/watch?v=ubjZhwRe_Go


DEPREM SERGİSİ AÇTIK.
https://youtu.be/78YieVuOX0Q



GEBZE KİTAP FUARINDAN NOTLAR

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün ev sahipliğinde düzenlenen 2.Gebze Kitap Fuarı birbirinden önemli ve değerli yazar ve fikir insanını ağırlayacak.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde düzenlenen 2.Gebze Kitap Fuarı birbirinden önemli ve değerli yazar ve fikir insanını ağırlayacak. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 29 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda ziyaretçilere kapılarını açacak. Gebze Kitap Fuarı birbirinden önemli isimleri düzenlenecek seminer ve konferanslarda ağırlayacak. 200’den fazla yazar ve 100’den fazla yayınevinin katılımı ile gerçekleşecek olan Gebze Kitap Fuarı, Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan söyleşi ve konferanslara da ev sahipliği yapacak. Program kapsamında düzenlenecek konferans ve söyleşiler 29 Nisan Cumartesi saat 17’de İlber Ortaylı, 29 Nisan Cumartesi saat 19’da Bekir Develi ile başlayacak.

YAZAR VE FİKİR İNSANLARI GEBZELİLERLE BULUŞACAK
Gebze Kültür Merkezi Salonunda düzenlenecek seminer, söyleşi ve konferans programı ise şöyle; “30 Nisan Pazar saat 16’da Serkan Karaismailoğlu, 30 Nisan Pazar saat 19’da İkbal Gürpınar, 1 Mayıs Pazartesi saat 14.30’da Zekeriya Efiloğlu, 1 Mayıs Pazartesi saat 16.30’da Sıtkı Aslanhan, 1 Mayıs Pazartesi saat 19’da Hatice Kübra Tongar, 2 Mayıs Salı saat 13.30’ da Serhat Yabancı, 2 Mayıs Salı saat 19’da Gökhan Çınar, 3 Mayıs Çarşamba saat 13’te Ertem Şener, Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz, 3 Mayıs Çarşamba saat 19’da Hayati İnanç, 4 Mayıs Perşembe saat 19’da Dilek Cesur, 5 Mayıs Cuma saat 14’te Nedim Şener, 5 Mayıs Cuma saat 19’da Serdar Tuncer, 6 Mayıs Cumartesi saat 14.30’da Ömür Akkor, 6 Mayıs Cumartesi saat 16.30’da Said Ercan (Fuar Söyleşi Salonu), 6 Mayıs Cumartesi saat 19’da Merve Gülcemal, 7 Mayıs Pazar saat 14.30’da Nurullah Genç, 7 Mayıs Pazar saat 16.30’da Sertaç Güngör, 7 Mayıs Pazar saat 19’da Gökhan Müftüoğlu, 8 Mayıs Pazartesi saat 19’da Ahmet Şerif İzgören , 9 Mayıs Salı saat 14’de Ceyda Düvenci, 9 Mayıs Salı saat 19’da Kemal Sayar ve 10 Mayıs Çarşamba saat 19’da Hakan Mengüç.”



GEBZE KİTAP FUARI İLE İLGİLİ GEBZE GAZETESİNDE YAYINLANAN HABER

http://www.gebzegazetesi.com/kultur-ve-sanat/ismail-kahraman-gebze-kitap-fuarinda-h50624.html

Gebze Kitap Fuarında! Gazeteci ve Belgesel Yapımcısı İsmail Kahraman 7 Mayıs Saat 18:00’da Gebze Kitap Fuarında sizlerle buluşacak. Gebze Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Gebze Kitap Fuarı 29 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda açıldı. Yüzlerce yayınevi ve yazarın katılımı ile gerçekleşen etkinlik kapılarını ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı ile açtı. Bu yıl ikincisi düzenlenen Gebze Kitap Fuarı’nın ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli tüm kitapseverleri fuara davet etti. Gebze Kitap Fuarı binlerce kitabı meraklıları ile buluşturmasını yanı sıra imza günleri, söyleşi ve konferanslara da ev sahipliği yapıyor.  

Gazeteci ve belgesel yapımcısı İsmail Kahraman Gebze Kitap Fuarında 7 Mayıs Pazar günü saat 18:00’de İKTAV Vakfı Kültür hizmeti 
www.iktav.com olarak hazırladığı kitaplarını sizlere sunacak.

İsmail Kahraman kitaplarını imzalayıp Sakarya Zaferi ile ilgili ücretsiz tanıtım broşürü dağıtacak. Okurlar kitap ve belgeselleri E-kitap ve belgesel olarak (www.ismailkahraman.net) ve (www.devrialem.tv) web sayfalarından ücretsiz indirip, okuyup, izleyebilecekler. Okuyucular telefonlarından isterlerse QR Kodu okutarak yüzlerce kitap ve belgesellere rahatça ulaşabilecekler.


banner982
Anahtar Kelimeler
Ismail KahramanMakale
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Şair Orhan Veli Kanık Kandıra’da anıldı
Bizkandırayız Şiir Topluluğu Nisan ayı programında Türk şiirinde çığır açan şair “Orhan Veli Kanık”ı...

Haberi Oku