GÜNDEM:
Selda Yavuz'dan Bir Dizi Ziyaretler

25 Şubat 2022 Cuma 09:18

 Bayan Yavuz Gölcük ilçe programlarının ilk durağı olan Şirinköy Anaokulu ’nu ziyaret ederek minik öğrencilerimizle bir araya geldi.  

Ziyarette Selda Yavuz Hanımefendi’ye Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’un eşi Aslıhan Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in eşi Türkan Sezer, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Memnune Çiftçioğlu, Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zehra Karaman eşlik etti.

Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Bayan Yavuz, minik öğrencilerimizle bir araya gelerek keyifli dakikalar geçirdiler.
Minik öğrencilerimizin sıcak tavırlarıyla keyifli dakikalar geçiren Bayan Yavuz, her bir öğrencimizle sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.

 

Gaziler ve İhtiyaç Sahibi Aileler Hanelerinde Ziyaret Edildi


İlk ziyaretlerini, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için bedenlerini siper eden Kahraman Gazilerimize gerçekleştiren Bayan Yavuz, Gazilerimiz; Şahseddin Kaya, Mustafa Yaman, Adem Ellibeş, Yaşar Özcan ve Bekir Tülü’nün evlerine misafir oldu. Gülen ve mutlu gözlerle karşılanan Bayan Yavuz, her biriyle yakından ilgilenerek hal hatırlarını sordular.  

Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileten Bayan Yavuz: “Sizleri seviyoruz. Gazilerimiz bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleridir. Vücutlarında onur abidesi olarak yaralarını taşıyan kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” diyerek sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu.

Vali Seddar Yavuz’un selamlarını alan ve bu sebeple mutluluklarını dile getiren şehidimizin ailesi: “Sayın Valimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmayan Vali Yavuz’a selamlarını ilettiler.

Bayan Yavuz daha sonra Gölcük ilçemizin farklı mahallerinde ikamet eden 1 yaşlı, 4 engelli, 4 öksüz-yetim ve 6 ihtiyaç sahibi aile olmak üzere 15 aileyi hanelerinde ziyaret etti.  Hanelerin kapısını çalan, ihtiyaçlarını, sıkıntılarını dinleyerek eksikleri bizzat yerinde gören Bayan Yavuz, eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılacağını belirtti.

Ailelerin memnuniyetinin gözlemlendiği, hayır duaların ağızlardan eksik olmadığı ziyaretlerde: “Devlet büyüklerimizin bizi ziyaret etmesi bir onurdur. Sizden önce evlerimize gelen devlet büyüğümüz yoktu, çok şaşırdık mutlu olduk. Sorunlarımızı yerinde görüp yardımcı olmanızdan çok memnun olduk. Allah razı olsun.” diyerek Bayan Yavuz’u yolcu ettiler.   

 

 

Muhtar Eşleri ve Bayan Muhtarlarımızla Hasbihal Edildi


Valimiz Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Gölcük ilçesinde mahalle muhtarlarının eşleri ve bayan muhtarlarımızla bir araya geldi.

 

Sosyal yardım, sosyal hizmet ve diğer hizmetlerle ilgili bilgilendirme ve istişarelerin yapıldığı buluşmaya;  Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’un eşi Aslıhan Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in eşi Türkan Sezer, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Memnune Çiftçioğlu, Gölcük Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zehra Karaman, Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral,  mahalle muhtarlarının eşleri ve bayan muhtarlarımız katıldılar.

Davete icabet eden kadınlarımıza teşekkürlerini sunan Bayan Yavuz, muhtarlarımızın ve muhtar eşlerinin mahallelerdeki ihtiyaç sahibi ailelerin tespitinde önemli görevleri olduğunu ve onlardan mahallelerindeki vatandaşları yakından takip etmelerini, gerçekten ihtiyaç sahibi aileler varsa bu aileleri tespit etmelerini istedi.

Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral’ın günün anısına Bayan Yavuz’a hediye takdim etmesinin ardından buluşma programı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Gölcük Halk Eğitim Merkezi Ziyaret Edildi

 
Bayan Yavuz ilçe programları kapsamında ilçelerimizde bulunan ve birbirinden güzel ürünlerin üretildiği, vatandaşlarımızın sosyal-ekonomik ve kültürel anlamda gelişiminin sağlandığı Halk Eğitim Merkezlerini ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Bayan Yavuz, her ilçede olduğu gibi Gölcük ilçemizde de Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmettin Türkmen ve Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Ümran Ceyhan tarafından karşılanan Bayan Yavuz, beraberindekilerle birlikte farklı branşlardan oluşan sınıfları gezdiler.

Bayan kursiyerlerle de bir süre sohbet eden ve onların yaptıkları çalışmalara eşlik eden Bayan Yavuz; “Kadınlarımızın eğitimi noktasında elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız.” diyerek, kursiyerlerin yaptıkları birbirinden güzel ürünleri beğeniyle inceleyip, kolaylıklar diledi. 

Bayan Yavuz daha sonra Valiliğimiz himayelerinde yürütülen ÖNEM projesi "Kültürüm Önemli" etkinliği kapsamında bez bebek yapımı faaliyetine katılan öğrencilerimizi Gölcük Halk Eğitim Merkezi'ndeki atölyelerinde ziyaret etti.

Etkinlik kapsamında bebek kitleri ile bez bebek yapan öğrencilerimizden çalışmalarına ilişkin bilgiler alan, yaptıkları çalışmaları inceleyen Bayan Yavuz, her birini tebrik ederek başarılar diledi


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Şair Orhan Veli Kanık Kandıra’da anıldı
Bizkandırayız Şiir Topluluğu Nisan ayı programında Türk şiirinde çığır açan şair “Orhan Veli Kanık”ı...

Haberi Oku