banner1024
GÜNDEM:
Vali Yavuz; Ramazan Bayramı'nda Şehit Yakınları ve Gazilerimizi Unutmadı

14 Mayıs 2021 Cuma 18:10

İlk Ziyaretler Gebze İlçemizde Gerçekleştirildi


Şehitlerimizin emanetlerini önemseyen, onlarla bir araya gelerek özel bir ilgi gösteren, dertlerini dinleyen ve çözüm için gerekli imkanları oluşturan Vali Seddar Yavuz, ilk ziyaretlerini Gebze ilçemizde ikamet eden Şehidimiz Bülent Kır ve Gazimiz Erdal Öztürk’ün ailelerine gerçekleştirdi. 

 

Şehidimizin emanetlerine ve Gazimize bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Vali Yavuz: “Her daim sizlerin yanınızda olduğumuzu bilin. Sizleri seviyoruz.  Sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” diyerek, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

 

Ziyaretlerin İkinci Ayağı Çayırova İlçemize Oldu


Vali Seddar Yavuz, Gebze’deki ziyaretlerinin ardından Çayırova ilçemizde ikamet eden Şehidimiz Erdem Demir ve Gazimiz Erdal Öztürk’ün ailelerini ziyaret etti.

 

Şehidimizin ve gazimizin ailelerinin bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Vali Yavuz: “Sizler; bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşamımızı sağlayan kahramanlarımızın emanetlerisiniz. Sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” diyerek,  Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

 

Bir Sonraki Ziyaret Körfez İlçemizde Gerçekleştirildi

 

Körfez ilçemizde ikamet eden Şehidimiz; Osman Gazi Çetingöz’ün emanetlerinin hal ve hatırlarını soran Vali Yavuz: “Kutsal değerleri için fedakârlıklarda bulunan şehitlerimizin emanetleri ile Ramazan Bayramında bir arada olmak, bizim için bir onurdur. İsteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” diyerek, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Son Ziyaret Derince İlçemizde Gerçekleşti

 

Şehitlerimizin emanetleriyle bir araya gelen ve onlara özel bir ilgi gösteren Vali Seddar Yavuz; Derince ilçemizde ikamet eden Şehidimiz; Polis Memuru Ahmet Can ve Gazimiz Erkan Yel’in ailelerini ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorup, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

 

Dualar eden, mutlulukları yüzlerinden okunan gazilerimiz ve şehitlerimizin aileleri: “Sizin evlerimize gelerek bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk.  Allah devletimize zeval vermesin.” diyerek Vali Yavuz’a, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

İhtiyaç Sahibi Aileler Unutulmadı


Sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı’nda da kimsesizlerin kimi olmaya devam etti. Şehit yakınları ile Gazilerimize yapılan ziyaretlerin ardından Vali Yavuz, Derince ilçemizde ekonomik yoksunluk içinde bulunan 1 aileyi evinde ziyaret ederek, Ramazan Bayramı’nı  kutladılar.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailenin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi. 

 

Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, Ramazan Bayramı’nı kutlayan Vali Yavuz, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet etti. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Vali Yavuz, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdi. 

 

Kontrol Noktalarındaki Fedakar Güvenlik Güçlerimizin Bayramları Kutlandı

 

Körfez Gişeleri çıkışı, Derince çıkışı ve İSU Genel Müdürlüğü önünde denetimler yapan Güvenlik Güçlerimizi de ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını tebrik eden Vali Seddar Yavuz; çalışmalarında başarılar dileyerek, kazasız belasız bir bayram geçirmelerini temenni etti.

  

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve  öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, Sayın Valimiz bugün Gebze, Çayırova, Körfez ve Derince ilçelerimizde 4 Şehit ailesi ve 3 Gazi ve 1 ekonomik yoksunluk içinde bulunan aile olmak üzere toplam 8 aileyle birlikte bu güne kadar 825 aileyi hanelerinde ziyaret ederek kimsesizlerin kimi oldu.






banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku