EKONOMİ:
KÖRFEZ TİCARET ODASI VE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DEPREM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

11 Nisan 2023 Salı 15:35


Ayrıca Kocaeli Üniversitesi’nden;  Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Faruk Çelik, Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fadime Sertçelik,  İnşaat Mühendisliği öğretim üyeleri Prof.Dr. Mücahit Opan, Dr. Serkan Engin ve Dr. Hilal Meydanlı Atalay,  Jeofizik Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. Tahir Serkan Irmak ve Dr. İsmail Talih Güven,  Jeoloji Mühendisliği öğretim üyesi Dr. Ercan Sanğu toplantıya katılım sağladı. 

Yapılan toplantıda Körfez Ticaret Odası üyelerinden Ramazan Kurtaran, KTO deprem bölgesi teknik ziyaretinden sonra oluşturulan ön değerlendirme raporunun sunumunu yapmasının ardından;  Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fadime Sertçelik Kahramanmaraş Depremleri ile ilgili teknik analiz sunumlarını gerçekleştirdi. Ayrıca; İnşaat Mühendisliği öğretim üyesi Dr. Serkan Engin, depremden etkilenen yapıların kullanım türlerine göre kategorize edilerek incelenmesi ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi. 

Yapılan sunumlardan sonra,  Kocaeli genelinde yapılacak deprem konulu panele hangi alanlarda uzman kişilerin katılacağı ve panelin alternatif hangi tarihlerde olacağı kararlaştırıldı. Ayrıca; Körfez Ticaret Odası’nda depremle ilgili verilecek eğitimlerin hedef kitleleri belirlendi ve bu hedef kitlelerinin her birine özel eğitim içeriği oluşturulması planlandı. Deprem konusunda yapılacak bilgilendirici kitap için, panel ve eğitim sonrasında görüşme yapılması kararlaştırıldı.  


banner982
Anahtar Kelimeler
KTOKoso
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku