GÜNDEM:
BELGESEL TADINDA VAKIFLAR HAFTASININ VAKIF TURU

17 Mayıs 2023 Çarşamba 13:03


Gebze gazetesi ve gazete Gebze de 17 Mayıs 2023 de yayınlanan makalemiz 

https://www.gazetegebze.com.tr/kose-yazilari/belgesel-tadinda-vakiflar-haftasinin-vakif-turu.html

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası kutlanan vakıflar haftası bu yıl İlim kültür tarih ve teknoloji vakfı 
www.iktav.comolarak vakıflar tarihi medeniyetinizin ile ilgili çalışmalar yapmaktayız
Bu kapsamda Vakıf tv altında bir sayfa oluşturup vakıflarla ilgili hazırladığımız birçok tv kanalında yayınlanan belgesellerimiz kamuoyu ile paylaşmaktayız. Vakıf tv de yayınlanan belgesellerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

https://youtube.com/playlist?list=PLVpLtuUKuBQDwThSBuU6eby9cXMz8clwU


AZAKLIOĞLU VAKFI BAŞKANI İLE VAKIF KÜLTÜRÜ TURU

Vakıflar haftası dolayısı ile merkezi İstanbul’da bulunan Azaklıoğlu Necati Bay Vakfı Başkanı Necati Bay ve Başkan Vekili İsmail Bay İlim kültür tarih ve teknoloji vakfı araştırma merkezi kütüphanemizi ziyaret ederek Gebze’de tarihi vakıf eserlerini gezdik. Devri alem belgesel tv programı olarak AZAKLIOĞLU NECATİ BAY VAKFI BELGESELİMİZİ sizlerle paylaşıyor. Biz Necati Bay ile Gebzeli tarihi vakıf eserlerini gezmeye devam ediyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=9zDeszWQ6FI


Gebze Eskihisar Kalesi Ressam Osman Hamdi Bey müzesini gezerek Eskihisar’daki tarihi vakıf eserleri hakkında bilgi verdik. Gebze’nin ilk vakıf eseri Osmanlı’nın ikinci padişahı Sultan Orhan tarafından vakıf eseri olarak yapılan Sultan Orhan camisini ziyaret ederek Fatih Sultan Mehmet Han’ın 3 Mayıs 1481 tarihinde vefat ettiği Hünkâr Çayırını ziyaret ederek Gebze’de Osmanlı döneminde kurulan vakıf eserleri ile ilgili bilgiler verdik

AZAKLIOĞLU VAKFI BAŞKANI NECATİ BAY DEPREM GERÇEĞİ FOTOĞRAF SERGİMİZDE
https://fb.watch/kyj1eC_oKY/?mibextid=SDPelY


Vakıflar haftası dolayısıyla Gebze’de kurulu İlim Kültür Tarih ve Teknoloji 
www.iktav.com vakfını ziyaret eden Azaklıoğlu Necati Bay Vakfı Başkanı Necati Bay ve Başkan Vekili İsmail Bay www.iktav.com Vakfı kütüphanemizde açtığınız gazete manşetleri ile deprem gerçeği sergimizi ziyaret ederek kütüphanemiz de bulunan kitaplar hakkında bilgi aldı.
www.gebzegazetesi.com canlı yayın da İKTAV VAKFI araştırma merkezi kütüphanemizde İktav vakfı Başkanı gazetemiz kurucusu ve devri alem belgesel yapımcısı İsmail Kahraman bilgi veriyor.
….

AZAKLIOĞLU VAKFI BAŞKANI NECATİ BAY İKTAV VAKFI KÜTÜPHANEMİZDE
Vakıflar haftası dolayısıyla Gebze’de kurulu İlim Kültür Tarih ve Teknoloji 
www.iktav.com vakfını ziyaret eden Azaklıoğlu Necati Bay Vakfı Başkanı Necati Bay ve Başkan Vekili İsmail Bay www.gebzegazetesi.com canlı yayında İKTAV Vakfı araştırma merkezi kütüphanemizde İktav vakfı Başkanı gazetemiz kurucusu ve devri alem belgesel yapımcısı İsmail Kahraman bilgi veriyor.
https://fb.watch/kyioCpWGl4/?mibextid=SDPelY

…..
HAYIRSEVER MERHUM MUZAFFER ALTINTAŞ MÜZESİ
VAKIFLAR HAFTASINDA VEFA ZİYARETİ
Hayırsever iş insanı merhum Muzaffer Altıntaş’ın Gebze’deki hatıralarının yer aldığı Muzaffer Altıntaş müzesini ziyaret eden Azaklıoğlu Necati Bay Vakfı Başkanı hayırsever iş insanı Necati Bay Muzaffer Altıntaş ile ilgili duygu ve düşüncelerini Gebze gazetesi canlı yayınında anlatıyor.
https://fb.watch/ky05l_XtKY/?mibextid=SDPelY

……
AZAKLIOĞLU VAKFI HÜNKAR ÇAYIRI’NDA
Vakıflar haftası dolayısıyla Gebze’de kurulu İlim Kültür Tarih ve Teknoloji 
www.iktav.com vakfını ziyaret eden Azaklıoğlu Necati Bay Vakfı Başkanı Necati Bay ve Başkan Vekili İsmail Bay ile kültür turu devam ediyor. Fatiha Sultan Mehmet Han’ın vefat ettiği Gebze Hünkâr çayırında Gebze gazetesi www.gebzegazetesi.com canlı yayın da İKTAV VAKFI Başkanı gazetemiz kurucusu ve devri alem belgesel yapımcısı İsmail Kahraman bilgi veriyor
https://fb.watch/kyhAEMwpWE/?mibextid=SDPelY


İKTAV VE AZAKLIOĞLU VAKFINDAN FİDAN DİKME KAMPANYASI

Cumhuriyetinin kuruluşunun 100.yılı anısına deprem bölgesinde enkaz altında kalarak vefat edenler anısına Giresun bölgesinde 1250 meyve fidanı dikme kampanyası başlatmış Mart ayında cami bahçelerine müftülüklerin ev sahipliğinde meyve fidanı dikmiştik.
http://www.gebzegazetesi.com/genel/sehitler-icin-cami-bahcelerine-meyve-fidani-dikme-kampanyamiz-suruyor-h49631.html


MEYVE FİDANI DİKME KAMPANYASI BELGESELİMİZ

Azaklıoğlu Necati Bay Vakfı ve İlim kültür tarih ve teknoloji vakfı ortaklaşa bu yıl önemli bir proje gerçekleştirdik. Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yılı anısına 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalan 50 binden fazla insanımızın hatıralarını yaşatmak İçin Giresun’da müftülüklerin ev sahipliğinde cami bahçelerine 1000’den fazla meyve fidanı dikilmesine destek olduk. Giresun’a özgü meyve fidanları dikme kampanyamız önümüzdeki dönemde de devam edecek 2000’den fazla meyve fidanı cami bahçelerinde toprakla buluşturup geçmiş ata ve dedelerimizin ruhlarına meyve fidanları ile şad edeceğiz.Keşke bu kampanya diğer kuruluşlar tarafından da gerçekleştirilse Türkiye genelinde meyve fidanları dikme çalışmaları yapılsa

https://youtu.be/u6-peJraKCI


banner982
Anahtar Kelimeler
Ismail KahramanMakale
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Şair Orhan Veli Kanık Kandıra’da anıldı
Bizkandırayız Şiir Topluluğu Nisan ayı programında Türk şiirinde çığır açan şair “Orhan Veli Kanık”ı...

Haberi Oku