GÜNDEM:
DKY Kartal Projesi Ne Zaman Teslim Edilecek?

19 Nisan 2022 Salı 10:57

 Projenin teslim tarihine dair kesin bir bilgi verilememekle beraber çalışmalar hızla devam ediyor. Mümkün olan en kısa sürede projenin bitirileceğinden ve konutların kullanıma sunulacağından emin olabilirsiniz. Projeyle ilgili inşa ve yapı çalışmaları titiz bir şekilde devam ediyor. Modern, rahat, kaliteli, kullanışlı konutlardan oluşan proje oldukça fazla insan tarafından ilgi ile bekleniyor.

DKY Kartal Beklenenden Fazlası

İnsanların bir evden beklediği en temel şeylerden bir tanesi konforlu ve estetik olmasıdır. DKY Kartlar projesinden bunun çok daha fazlası sunuluyor. Bir evden beklediğinizin çok daha fazlasını bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Öncelikle projenin en önemli özelliklerinden bir tanesi sunduğu güzel manzaradır. Bu manzaranın yanı sıra insanlara hem geniş hem de son derece konforlu yaşam alanları sunuluyor.

Proje içerisinde yer alan büyük ve yeşil parklar ise sosyalleşmek için geniş bir alan sunar. Konumunun iyi olması sayesinde de pek çok noktaya kısa sürede ulaşabilirsiniz. Eğlenmeyi ve sosyalleşmeyi sevenler için sosyal alanlar son derece kullanışlıdır. Hem yaşam alanı olarak oldukça kullanışlıdır hem de oldukça iyi bir yatırım aracıdır.

Konumu ile Kolay Ulaşılabilir

DKY İnşaat tarafından gerçekleştirilen DKY Kartal projesi, ilçenin ulaşım açısından en iyi noktasında yer alıyor. D-100 ile çevreyolunun kesiştiği yerde hayata geçirilen proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na oldukça yakındır. 19 km yakınlıkta olan havaalanı büyük bir kolaylık sağlar. Aynı zamanda FSM Köprüsü’ne de son derece yakın bir konumdadır. Sahil yoluna ve Bağdat Caddesi’ne yakın bir yerde yer almasıyla ise oldukça avantajlı bir yerdedir.

Kartal Deniz Otobüsü İskelesi de yakın olduğu konumlardan bir tanesidir. Genel olarak görüldüğü üzere hava, deniz, kara ulaşımı fark etmeksizin her türlü ulaşım açısından farklı imkanlar sunar. Hızlı tren hattına yakın olması ise sunduğu avantajlardan sadece bir tanesidir. Çevresinde bulunan üniversiteler, Teknopark, hastaneler, AVM’ler ve daha fazlası ile mükemmel bir konumda olduğunu gösteriyor.

DKY Kartal Eşsiz Manzarası ile Büyülüyor

Projede yer alan projeler manzarası ile gerçekten büyüleyicidir. Konutların bir yanında göz alıcı mavilikleriyle Marmara Denizi yer alıyor. Diğer yanında ise Prens Adaları yer alır. Bu eşsiz adalar ve deniz manzarası ile gerçekten büyüleyici bir manzaraya sahiptir. DKY Kartlar projesinde 2+1,5 farklı ev tasarımları yer alır. Aynı zamanda daha geniş olan 3+1,5 evler de yer alır. Bunların yanı sıra 4+1,5 boyutunda olan ev seçenekleri de vardır.


banner982
Anahtar Kelimeler
DKY KartalReklam
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuklar trafik konusunda bilinçleniyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Trafik Eğitim Parkında çocuklara yönelik eğitimler devam ediyor

Haberi Oku