Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Bekleme Süresi Ne Kadardır?

25 Nisan 2022 Pazartesi 11:16

 Beklenmedik hastalık yaşanması, kaza meydana gelmesi ya da son zamanlarda tüm dünyayı etkisi altına alan virüsle baş edilebilmesi için tamamlayıcı sağlık sigortası oldukça fazla önem teşkil etmektedir.

Önlem Almada Fayda Var

Sağlık konusunda insanlar her zaman sorunlarla karşılaşabilme ihtimaline sahip olmaktadır. Burada önemli olan konu bu ihtimallere karşı hazır olup olmadıklarıdır. Tamamlayıcı sağlık sigortası ile geleceğini güvence altına alanlar kendilerini hastalıklara ve oluşacak acil sağlık durumlarına karşı daha hazır hissetmektedir. Tamamlayıcı sağlık sigortası her bireyin yararlandığı bir sağlık sigortası türü olarak öne çıkmaktadır. İnsanların hayatlarını kolaylaştıran ve zor günlerde yanında olan bir sigorta poliçesi olarak sıkça tercih edilmektedir.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?

Sosyal Güvenlik Kurumu'na bağlı olan kişilerin, anlaşmalı özel hastanelerde ekstra bir ücret ödemeden muayene, tahlil, tedavi hizmetini almasını sağlayan bir poliçe olmaktadır. Tamamlayıcı sağlık sigortası aracılığı ile daha ciddi sağlık durumlarında SGK anlaşmalı özel hastaneden yararlanmak için yüksek oranda olan ücretler ödemeden tedavi olmanın önüne geçmektedir. Kısaca toplamak gerekir ise, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile hem ayakta tedavi hem de yatarak tedavi hizmetlerini SGK’nın karşıladığı bedelin üstünü tamamlayan bir poliçe olma özelliğine sahip olmaktadır.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Fiyatları

İlgili sigorta şirketleri aracılığı ile tamamlayıcı sağlık sigortasına sahip olmak imkanı bulunmaktadır. Ayrıca en uygun tamamlayıcı sağlık sigortası fiyatları sayesinde sağlığı güvence altına almaktadır.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Bekleme Süresi Ne Kadardır?

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası bekleme süreleri farklı olmaktadır. İlk poliçe dönemi kapsamında özel sağlık sigortaları bekleme süresi 1 yıl olmaktadır. Ancak bu süre tamamlayıcı sağlık sigortalarında ise 3 ay süreyle mevcut olmaktadır. Fakat bekleme süreleri sigorta firmasına göre farklılık gösteren bir konu olarak öne çıkmaktadır. Her sigorta firmasının bekletme süresi ile güvence altına aldığı hastalıklar değişkenlik gösterebilmekle birlikte süreler birbirine benzerlik de gösterebilmektedir. Genel olarak başlangıç tarihinden itibaren üç ayın sonunda bazı hastalıklar için teminat oluşturmaya başlamaktadır.

Tamamlayıcı sağlık sigortası fiyatlarını öğrenmek ve teklif almak için https://www.tamamlayicisaglik.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bu Çarşıda Her Şey Bedava
Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde hizmet veren hayır çarşısı, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor....

Haberi Oku