Yeni model Çayırova!

13 Temmuz 2015 Pazartesi 14:34

Çayırovaspor’un Kuştepe Tesisleri’nde gerçekleşen olağanüstü kongresi sonrasında 1985 yılından beri kulübün yönetiminde yer alan Vahdet Kılıç, görevini Gebzespor’un şampiyonluk dönemi yönetim kadrosunda da yer alan işadamı Murat Gültekin’e devretti.

YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ 

Çayırovaspor’un Kuştepe Tesisleri’nde gerçekleşen kongresine spor camiasından olduğu kadar siyaset dünyasından da bir çok isim katıldı. Süper Amatör Lig ekibimizde Çayırovaspor’un Kuştepe Tesisleri’nde gerçekleşen olağanüstü kongresi sonrasında 1985 yılından beri kulübün yönetiminde yer alan Vahdet Kılıç, görevini Gebzespor’un şampiyonluk dönemi yönetim kadrosunda da yer alan işadamı Murat Gültekin’e devretti.

BAŞARILI OLACAĞIZ

Kongrede Murat Gültekin başkanlığında hazırlanan liste dışından farklı bir liste olmayınca salonu dolduran üyelerin oyları ile Gültekin ve listesi Çayırovaspor’un yeni yönetimini oluşturdular. Çayırovaspor’un yeni başkanı Murat Gültekin, “Amacımız ilçenin gençliğine ve Çayırova’ya hizmettir. Ancak başarılı olmak da istiyoruz. Ben bunun tadını daha önce yaşadım. Başarılı olmak için gerekli çalışmaları yapacağız. Vahdet Kılıç başkanım da hep yanımızda olacak ve katkılarından tecrübesinden faydalanacağız.” dedi.

ÇAYIROVASPOR YENİ YÖNETİM KURULU

Murat Gültekin

Can Öztürk

Ahmet ünal

Muhammet Güllüce

Ömer Turan

Abbas Sır

Evren Aktaş

Ramazan Battal

Yönetim Yedek Listesi ise Mevlüt Bayram, Muhammet Gültekin, Hanefi Çakar, Ramazan Dönmez, Ali Şahin, Zekeriya Keskinoğlu, Mürsel Sevindik. 


banner982
Anahtar Kelimeler
Yeni Model Çayırova!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Çiftçi’den, basketbol takımına...
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yaklaşan yeni sezon öncesinde hazırlıklarına devam eden...

Haberi Oku